Силен ъпгрейд на първата част. В тази част вече можеше да го туриш и на кучето, което го изкарваше от играта за известно време. Имах един съученик, който беше обсебен максимално от тази игра. В един момент стана тъжно, щото си спомням, че говореше само за овце, имаше някакви плюшени играчки, мамата си ебало. Това 10-ти клас бяхме вече, 3-4 години след като е излязла играта. Имаше му нещо на момчето, не съм го виждал с момиче никога. Дано поне си пада по мъже, не по животни. 😢
Играл съм я, позабравено заглавие от Rockstar. Сюжетът е общо взето Running Man от 87-ма със Шварценегер. Участник си в някакво риалити шоу, където затворници се избиват и трябва да го направиш максимално атрактивно за публиката. Цялата игра изглежда все едно те снима охранителна камера. Имаш на разположение различни оръжия и трябва да ги използваш. Не помня имаше ли история, или просто се колите. Не беше лоша игра, но никога не съм се връщал отново към нея.
Покемони и Спънджбобове не съм играл, за съжаление. Специално за Покемоните знам, че имат някакво специално място в сърцата на много хора, но дъртите нямаха пари за Nintendo DS или GameBoy Color, да не говорим за игрите. 😄