RCade yuliyan40 Благодаря, ще го пробвам. По принцип успявам да скролна, може нещо да съм оплескал последно като го модифицирах.
baikiro The-Legend-KilLer Това е от първия пост в тази тема. създава се юзър за чата със същото име автоматично, генерира се временна парола и се изпраща на същия мейл, с който е регистриран във форума паролата важи само за първия логин, после ще ви накара да я смените
RCade The-Legend-KilLer Създадох ти акаунта наново. Провери си мейла пак, може и да е в спама. От моя страна изглежда като всичко да е минало както трябва.
RCade @Heisenberg @Sugarev @Scroller Гледам, че не сте се логвали никога. Вижте си пощите дали имате съобщение с временна парола. Ако нямате, пишете тук и ще ви създам акаунтите наново.
RCade Vasko В чата я няма тая възможност, иначе за бутон във форума не съм сигурен, ще проверя. Аз ги центрирам с тагове. [center] Your centered text, image, etc. here [/center]
RCade Има някакъв проблем с чат инстанцията. Може би пробва някакъв аутоъпдейт и използва всички ресурси. Ще изчакам малко и ще рестартирам.
RCade @THE ENEMY ресетнах ти акаунта за чата, ако още имаш желание. Провери си мейла, с който си регистриран във форума.
baikiro Нещо ме лог аутна чата и сега не мога да влеза отново. Не си помня паролата за него. Може ли да ми го ресетнеш?
dmtbg baikiro Няма ли някаква опция за забравена парола? Може да ми е глупав въпроса,ама никога не съм излизал откакто съм се логнал и не знам как изглежда.