Roman Reigns vs. Bronson Reed - беше просто ок като за уличен бой. Не минаха и две минути и започнаха с най-омразното ми - вън от ринга и право в публиката да правят точно нищо. Иначе имаше няколко готини спота по-нататък, примерно Рейнс като тръшна дебелака върху стола. Копието на Усото през масата също си беше готино. Щайнер със силна намеса отново. Изкефи ме енгъла покрай мача, повече от самия мач. Накрая и измислиха как да ги скарат подобаващо. Най-накрая нещо интересно покрай блъдлайната.
Stephanie Vaquer vs. Tiffany Stratton - не ме грабна нещо тоя мач, не знам какво беше. Може би защото го гледах с половин око докато пишех как селтаците винаги доминират в кеча. Тоя финишър на Стефани изглежда адски опасен, просто се пльосва като тебе като торба с цимент. Горката е харизматична дупка и не може да говори английски да си спаси живота. Логичният въпрос е "защо тогава я карат". Обърнете я хийл и сложете някой мениджър, който може да говори вместо нея и проблемът е решен. Така е просто плачевна и колкото и добър мач да направи, после го осира с некадърните си промота. Хиксовете пак излезе да я прегръща накрая. 100% му е дала една от трите дупки, нямам друго обяснение.
John Cena vs. AJ Styles - мачът на вечерта. Стайлс - назобан на животно, Сина - също във форма и като никога не приличаше на чичо Фестър. Много исках AJ да спечели, въпреки че знаех, че Джони бой има нужда от победа след обругаването от Леснар и вероятно ще му я дадат тук. Започнаха силно и след някакво време влязоха в абсолютните култажи. Всеки започна да прави движения от противниците си през годините. Сина извади бая неща, трябва да превъртя и да видя, но се сещам за финишъра на Миз, задушаващо тръшване, Стените на Джерико, финишъра на Самоа Джо не помня дали го направи той, или AJ. Стайлс от друга страна отговори с Angel's Wings (Chirstopher Daniels) и Deadeye (Adam Page). По едно време се правеше на Шон Майкълс по необясними причини. Но най-големият култаж си остана RKO-то на Сина. Всъщност, може би трябва да го нарека JFAC? Направи и трите Ортънски движения - DDT-то от второто въже, RKO и пробва ритника. Финиша ми дойде малко от нищото, надявах се Стайлс да извади отново Пелето, или Spiral Tap, но уви. Сина спечели след Tombstone и FU. Отначало и ринг анаунсърката спомена TNA и Bullet Club, като представяше AJ, смазах се от кеф. Това трябваше да е финалния рън на Сина - да вади класиките от цялата си история една след друга както си може и да прави мачове с най-добрите си опоненти през годините. Той донякъде това и направи, извади мачове с Ортън, Леснар, Пънк и AJ, които си бяха класни. За съжаление всичко беше засенчено от умирисания му хийл търн, който умря преди да се е родил. Това настрана, останах страшно доволен.
IYO SKY & Rhea Ripley vs. The Kabuki Warriors (Asuka & Kairi Sane) - отидох в другата стая за това недоразумение и като се върнах, още вървеше. Публиката беше супер умряла, чак нереално, при все че Рия е от Австралия. В днешно време няма много отбори, които могат да изнесат стойностен мач, но се намират, особено в Смака. Тези два отбора не бяха от тях. Скучна история беше и малкото, което гледах.
Seth Rollins vs. Cody Rhodes - време е за МЕ, педераст срещу травестит, ПУТКАТА срещу Евгени Минчев, няма как да стане по-оспорвано от това. Хареса ми, че Хейман излезе лидерът на цялата група и им каза по-рано да оставят Сет да се оправя, да го видят колко може. Абсолютен кукловод, евала. Напълно очаквах някой друг да се намеси и да скара Визията по този начин. Залагах на Беки да играе Йоко Оно, но отново останах разочарован. Сет цапна Коди с ролекса си и взе победата, което уби иначе интересната заявка от Хейман да се случи нещо. Като атлетизъм беше от по-добрите им мачове. Имаше един момент, където Коди се хвърли от третото въже за кътъра и пропусна, след което падна като торба картофи, чак ми стана гадно за него.
Откъм атмосфера не беше лошо. Австралийците не бяха дразнещи като французите да скандират на всяко отброяване. Бяха изкупили и целия мърч на Сина, половината зала беше в жълти тениски. Общо взето средна работа турнир с един запомнящ се мач (Cena/AJ) и един запомнящ се момент (Усотата и Роман).