Слуховете бяха, че Роман ще предава щафетата на трайбъл чийф и без това вероятно сме много близо до края на неговата кеч кариера и оттам този трейдмарк за ОТС1 и ОТС2. Иначе личното ми мнение е, че Джей със сигурност ще го прецака. Но понеже Роман е в недовършена арка с Вижън, не ми е ясно дали тотално ще заебат тази история (което би ме разочаровало), или предателството на Джей по някакъв начин ще бъде навързано с нея (от което печелят всички и се надявам да се случи) и Джей ще се окаже Хеймън гай, Ролинс кохонес и така нататък. Иначе поредния риюниън на Блуудлайн на хартия трябва вече да е тотално изтъркана идея, но точно подобни предпоставки вкарват някаква интрига и личен интерес от моя страна към сторилайна.
Коди тотално е един от най-великите образи на днешната ера в кеча. Един от последните пичове които могат да изнасят нормални промота, които едновременно да те надъхат, без да са криндж, да прекалява, или да изпада в инди стайл реторики, ала посредственяци на микрофона като Пънк и Макинтайър.
Доминик вади някакви бейбифейс реакции срещу Миро, въпреки че на хартия и двамата са хийлове. Нямам идея каква е целта на подобна вражда, надали и WWE знаят. Единствената логика е, че Дом ще бъде презентиран като чаровен, измамник и злодей, който обаче ще е по-скоро бейбифейс, понеже публиката му се кефи. В този случай, Миро ще джоби и ще му е някакъв комедиен джобер.