1 Въпрос - Колко издания на In Your House са се провели през месец октомври
Опциите бяха 3,4,6,7 . Първоначално се спряхме на три, аз го изръсих, тъй като си мислех, че този турнир се е провеждал само между 1996 и 2000. Скролер тогава се включи много добре и каза абе нямаше ли такъв турнир и преди 96-та. Тъй като никой от нас не бе сигурен, задраскахме 3 и написахме 4. Уви, той се оказа верен. С помощ от Скролера и от късмета.
2 въпрос - Какъв вид бе двубоят между ХХХ и Скалата на турнира Ребелиън в Англия.
Опциите бяха Cage Match, submission, falls count anywhere, iron man. Тук налучкахме с тушовете, оказа се, че е бил мач в клетка - първа грешка.
3 въпрос - Кой бе специалния гост съдия в мача на Джерико и Батиста на Кибер Неделя
Не оставих шанс на момчетата да се изкажат и директно маркирах Ледения. Това го знам защото съм играл с Батиста в TNW и съм правил гифове от този мач.
4 въпрос - Срещу кого се изправя Гробаря на HIAC през 2009 година.
Момчетата започнаха да шушнат Кейн, но аз си знаех, че това е СМ Пънк, тъй като Пънк ми е любимец. Правилно беше.
5 въпрос - Как завършва Iron Man Matcha между Ортън и Сина през 2009.
Още преди да започнем изброените опции знаех, че е или 6:5 или 5:4. Имах такъв спомен. 5;4 дори не беше изброен като опция, така, че без да се замислям написах 6:5 за Сина.
6 въпрос - Коя жена се присъединява към отбора на Саша Бенкс и Бейли в турнира Evolution.
Наталия, Бри Бела, Стефани Макмеън или Беки Линч. Тук си нямахме идея. Казаков бързо елиминира Беки Линч, тъй като каза, че има други спомени за нея. Стефани никой от нас двамата нямаше спомен да е била на кеч ринг скоро време и останахме с Наталия и Бри Бела. Аз клонях към Наталия и я написах, Юлиян обаче усещаше Бри Бела. Доверих му се, защото съм твърде зле с жените и задрасках Наталия...което за жалост се оказа правилния отговор.
7 въпрос - Коя година за последно HIAC се провежда през октомври.
2020,2021,2019 или 2023-та. Тук Скролер много бързо премахна опциите 2021 и 2023-та, оставяйки само 2020 и 2019. Много со колебаехме между двете години, но в крайна сметка поехме риск да напишем 2020 , което се оказа правилно.
8 въпрос. Срещу кого се изправи Даниел Браян на някакво AEW ppv.
Тук без да се замисля Юлиян просто изстреля Зак Фейбър Джуниър. Доверихме му се естествено защото е aew въпрос и не ни подведе - правилен отговор.
9 въпрос - Коя година Bound Of Glory се провежда през ноември, а не октомври.
2009,2017,2014,2020 - ТНА не гледаме, налучкахме 2020 защото го свързахме с пандемията. Оказа се 2017та, няма как да знаем. Дори не разбрахме причината защо е станало.
10 - БукарТи защитава титлата си във фатална четворка срещу трима от четиримата изброени, кой от кечистите не участва в мача: Батиста, Лешли, Финли, Рей Мистерио
По някаква незнайна причина всички бяхме сигурни, че Финли е участвал. Рей също имаше логика да бъде там. Чудехме се между Лешли и Дейв, кой от двамата не е бил в мача. Накрая задраскахме Лешли защото само два месеца по-късно печели ЕЦВ титлата. След като предадохме листа с отговори, въздишах дълбоко и казах на Юлиян "абе, Рей не беше ли във вражда с Чаво Гереро тогава?" Оказа се, че Рей е правилният отговор....
6/10 след първи кръг, само на точка пред два отбора с по 5/10
11 Въпрос - Колко пъти ВВЕ титлата сменя носителя си на No Mercy през 2007-ма.
Не съм гледал турнира, просто от обща култура ми се върти цифрата 3. Написахме я, познахме.
12 Въпрос - Какво специално събитие се случва в AEW на 7 октомври 2020.
Дадохме подиума на Юлиян, той каза нещо много умно - годишнината на Динамит. Без да се замисляме го написахме, оказа се, че е "30 години Крис Джерико"
13 въпрос - Кой турнир има повече издания през октомври - HIAC или No Mercy
Писахме HIAC - оказа се, че са равни.
14 въпрос - Кои двама човека са били част от отбор РАУ през 2009, а следващата година 2010 в отбор Разбиване. Става въпрос за турнира Bragging Rights
По незнайна причина моментално изплюх Крисчън. Нямахме си на идея със сигурност кои са атлетите. След много мислене се сетих, че гледам Wrestling with wregret и там установих, че Грамадата е част от червения Ростер през 2009, а имам блед спомен, че е атлет на Смачка през 2010-та. Сложих него и Крисчън. Оказа се, че правилният отговор е Грамадата и Кингстън, така, че получихме само 1 точка. Евала на Wrestling with wregret, че ми помогна в тази ситуация.
15 въпрос - Кои жени са оглавили anniversiry издание на Динамит.
Дадохме сцената на Юлиян, той не знаеше. Написахме Саша Бенкс и някакво японско нещо, което Юлиян е гледал. Оказа се, че е Томи Сторм и някаква друга. Далеч бяхме от истината .
16 - Коя фракция дебютираха на 10.10.2010 в ТНА.
Тук по някаква причина бях сигурен, че са LAG.( Само тях знам) След много мислене разбрахме, че отборът не се казва laG, а laX. Както и да е , това не бе правилният отговор. Били са IMMORTAL.
17 - Колко години е имало два турнира през месец октомври в WWE.
Kaзаков почна да смята, стигнахме до бройка 5. Оказаха се 13. Много далеч.
18 Познайте годините на постерите.
Дадоха ни по един на Cyber Sunday, No Mercy, HIAC и In Your House.
Моментално написах 2012 на HIAC, защото това бе постера със СМ Пънк.
На Без Милост беше Еди Гереро. Юлиян ме пита "кога почина Еди" Аз му отговорих - 13 ноември 2005, така, че ъпсърт да е 2005-та, нека да пишем 2004. Защо е Ъпсурт да е 2005 като става дума за турнир през Октомври, а той почива през ноември? Проблем в бързината....
In Your House бе постер как Гробаря държи главата на друг Гробар. Скролер се обади и каза "Абе май е 1997, нз защо". Аз му казах, че няма как да е това, защото мача Гробар срещу Гробар бе по-рано. Задрасках неговото 1997 и написах 1994. Еми..оказа се, че е 1997 и задрасках верния отговор на Скролера.
За Кибер Неделята изображението бе жена. Моментално написахме 2008 просто налучвайки, но до края на кръга Юлиян не спря да ме връща на този въпрос. Накрая просто задрасках 2008 и написах 2007-ма. Еми, оказа се, че е точно 2007-ма и Юлиян може би ни спаси титлата с това свое обаждане.
19 въпрос бяха мач кардове, трябваше да познаем името на турнира и годината
No Mercy 2008 го познах много бързо заради главния мач между Джерико и Майкълс,
HIAC 2014 е тема, която всички от отбора знаем до перфектност и бързо я отбелязахме.
Showdown 2018 - Тук до последно бяхме написали Crown Jewel, докато Петър не се обади и не каза "Пичове, мача между ХХХ и Тейкър беше в Австралия, трябва да е Showdown." Така Скролер ни измъкна много сериозно
Takeover 2015. - Тук Юлиян и Скролер директно го изпляскаха като видяха главния мач. Не поставих под съмнение знанията ми.
20 въпрос няма да го преразказвам, но горе долу така мина криза