Даниел Петканов: Добре дошли, дами и господа, на живо, от Inkosi Albert Luthuli International Convention Centre, който се намира в Durban, South Africa! 10,000 африканци ще присъстват на шестото издание на BWS Stampede! Готови сме да изкоментираме зрелището, което ни очаква! Ще има много изненади. Това мога да ви го гарантирам! Съдби ще бъдат променени, преди обаче да минем на всичко това, то е редно да ви представя гостите ми в студиото! Първият човек, като цяло няма нужда от представяне. Той е един от успешните бизнесмени в България! Също така е и много успешен инфлуенсър. Той е участвал в шоута като Hell's Kitchen и Traitors: Игра на предатели, където и аз също участвам! Тази вечер ще си говорим за кеч, защото ви представям Даниел Бачорски! Моят адаш!
Даниел Бачорски: Изключително ми приятно да бъда тук, адашче! Всяка седмица гледам BWS Stampede, който се излъчва по телевизия АЛФА, която е телевизията на истината, нека да не се забравя това! Но да съм тук в Южна Африка. Това е просто велико!
Готов съм да започваме, просто нямам търпение вече, за да разбера какво ни очаква! Даже съм ти донесъл един подарък, всъщност, може да се каже, че е за всички приятели от BWS! Нося ти едно голямо шише Jameson, за да може да се почерпите!
Даниел Петканов: Не беше нужно, но ти благодаря искрено! Нека обаче обърнем внимание на темите, за които сме се събрали! Очакваме огромно шоу, тъй като сме за първи път пред африканската публика! Шоуто ще започне с шефовете, които са в състав - Николай Кадиев, Волен Сидеров, както и бодигарда на шефа Никълъс Кейдж и техния слуга DMT! Те са обещали на феновете, че ще обявят нещо огромно, включително и ще научим името на вторият турнир, който ще е под марката BWS! Какво ти е мнението за тези неща, първо?
Даниел Бачорски: Всичко звучи много добре и нямам търпение да го видя! Николай Кадиев е много влиятелен човек, с много власт! Видяхме какво причини на Себастиан Гарсия, момчето е печелил само веднъж, откакто е дебютирал! Това говори достатъчно! Като цяло нямам търпение, за да разбера какво готви председателят, със сигурност ще е нещо масивно, нещо, което не се вижда всеки ден! Колкото до името на предстоящият турнир, очаквам да е нещо креативно, което ще се различава от всичко, което сме виждали досега в кеча!
Даниел Петканов: Браво Адаш, браво! Бързо влизаш в материята. Сега обаче искам да изкоментираме нещата, които са свързани с кечистите! Програмата е следната, ще има подписване на договор, който ще е за The BWS World Heavyweight Championship, то ще бъде между ВаскоМетала и Светия Дух! Ще видим още мач между Големият Европеец Der Große Europäer и The Sinister, които ще премерят сили в мач, който се състои на паркинга, също ще видим и първия в историята Handicap Match - Лаувеярсон и завърналия се Крейвън "Ловецът" срещу Ел Пекеньо Мунчо! И ако това не е достатъчно, то има още! Ще видим за първи път битка между Sebastian Garcia и Виро Мекицата, освен това и The BWS ALFATV Championship ще бъде защитавана, когато Киро Бичето се изправи срещу Мето! И дори това не е края, Дани, понеже ще видим и бодиграда на Бичето - Иван Боримечката, който ще премери сили с Джо "Пещернякът", а и за малко да забравя, ще видим за първи път Армани Чукундуров, който е с псевдоним "РАМБОТО"! Той ще премери сили с Никълъс Кейдж! Какво ти е мнението за всичко това?
Даниел Бачорски: Каква програма, направо съм без думи...Това е истинско изкуство, което ми каза...Всичко ще ми е много интересно да гледам, много неща ще се решат, след като мине шоуто! Определено ще видим и една добра подготовка за предстоящият турнир, на който още не се знае какво ще бъде името! Аз обаче съм готов за зрелище и със сигурност ще съм си пуснал телевизорът на телевизия АЛФА! Желая успех на момчетата, с тях съм!
Даниел Петканов: Благодарим на Даниел Бачорски за това гостуване! Надявам се да те видим отново в студиото, някой ден. А защо не и в самото шоу! Би било епично! Аз обаче не съм приключил, уважаеми приятели на BWS, защото имам още един гост! Може да го знаете като бившият водещ на Преди Обед! Сега е водещият на Аз обичам България и България Търси Талант! Той е синът на Катето Евро, също така е и изгубения брат на шефът ни Николай Кадиев! Той е самият Сашо Кадиев!!!
Сашо Кадиев: Много се радвам да съм тук! Бих доста път, за да дойда в Южна Африка, но искам да кажа, че студиото изглежда страхотно! Видях и доста животни, слонове, лъвове, тигри, змии, маймуни! Никога не съм виждал такова нещо...На първо място обаче искам да благодаря на моят брат, с който не съм мислел, че ще се видя някога. Но ето че съдбата ни срещна! Мога да ви кажа едно, дами и господа! Това не е последният път, в който се виждаме, едва сега започваме! Фамилията Кадиев ще се превърне в най-влиятелното нещо, което сте виждали някога! Южна Африка, гответе се да видите защо сте си дали парите тази вечер! Вълнувам се, нервен съм, но съм готов за това, което предстои!
Даниел Петканов: Аз също ти благодаря много за това участие! BWS Stampede - Episode 6 ще започне всеки момент, уважаеми дами и господа, на живо, от Luthuli International Convention Centre, пред 10,000 зрители! Ще бъде нещо невиждано, не го пропускайте! Това беше от нас.