dmtbg Моне с осемте титли TBS Champion CMLL World Women's Champion RevPro British Women's Champion Queen of Southside Champion Owen Hart Cup Champion EWA Women's Champion Prime Time Wrestling Women’s Champion BestYa Wrestling Women’s Champion
RCade dmtbg Ей, не се накраде тая циганка на редки метали... 😜 Наистина се моля историята да отива някъде. Поне в AEW да видим претендент от оригиналните компании за всяка една титла. Саша е много добра и ги заслужава тия титли, но трябва историята да има payoff в крайна сметка.
RCade Heisenberg Русев е ходел на даскало с автобуса. Баси богаташа... После ходи в Щатите и се прави на корав...
mr_enchev Ако не се лъжа никога не сме виждали вражда или индивидуален мач между Рей Мистерио и Трите Хикса. По правете ме ако греша.
dmtbg mr_enchev Така е,абсолютно си прав,наистина е странно как толкова години са работили заедно в една компания,какви ли не мачове са правили,но нямат официален мач 1v1..даже не знам по хаус шоута дали са се били
RCade mr_enchev Хиксовете винаги е бил в Raw. Мистерио като беше в ME сцената, беше в Смака. После след поредното сливане, Хиксовете вече се занимаваше с други неща, а Мистерио беше извън ME. Извън някой странен отборен сценарий, едва ли са имали мач.
dmtbg Единствените два мача на John Cena с пет звезди в WWE: John Cena срещу Cody Rhodes – SummerSlam 2025 John Cena срещу CM Punk – Money In The Bank 2011