Доста неочакван развой. Не съм очаква, че точно сега ще turn-ат на Ролинс. То беше ясно, че в даден момент ще се стигне до тук, но очаквах да е, когато Rollins вече ще сдава титлата или като я дропне, но може да са решили да дръпнат спусъка. Ппц съм голям фен на Рейнс и Ролинс, но е крайно време да се изградят нови лица, които да поемат щафетата. Брейкър бе спряган за следващото голямо нещо. Еми време му е. Кога ако не сега да дръпне спусъка. Дори би най-правилно да спечели мелето. Стига са ни набутвали mid card-ери, които са в ростъра от 10 години и не са впечатлили с кой знае какво. Феновете искат нови лица да оглавяват турнирите, за да не се разчита само на старите, макар че очаквам все пак в следващите години да се поема тази щафета, а не да става толкова рязко.
Роман не беше в шоуто, а уж е рекламиран за SS. Тъмна Индия ми е вече какво ще става. Уж се гласяха за Reigns - Rollins, сега всичко се обърква. Ясно ми е, че в даден момент и чушките на Рейнс ще отидат другаде, но не мисля че това трябва да става по простата причина, че това е неговия образ на Tribal Chief и следващия ще бъде сянка и няма да изглежда толковац сериозно. Jey не му отива да е главата на масата, дори да е heel. То той, че ще turn-е ще. Вече се вижда от далеч, но реално не го виждам като това. По-скоро чушките трябва да ги вземе самоанец, който ще бъде бъдещето на компанията, някой младок. Jey няма да е активен толкова много време според мен.