Пускам тази пробна тема да разбера колко кино маниаци имаме в момента и колко биха участвали в подобна класация.

Идеята е следната. Избираме си една година. Всеки, който желае трябва да ми изпрати на ЛС своя топ 5 от филми за съответната година. Номер 1 получава 50 точки, номер 2 - 40 и тн. Аз ще калкулирам вотовете на всички участвали и ще пусна крайния вид на класацията. Така ще определим любимите филми на BWS по години.

Моля всеки, който желае да участва в подобна класация да пише в тази тема за да разбера колко хора се интересуват от подобно нещо и дали още сега може да започнем или ще остане като идея за бъдещето, когато има повече хора запалени по киното и филмите.

Супер идея, навит съм. Само имай предвид, че не съм гледал филми от последните 3-4 години. 😄

Аз ще участвам ,ще ми е трудно от годината,която ще избера - да избера точно 5 филма,защото наистина за мен е една от топ годините с много успешни филми,но ще се опитам 😅

RCade

Ако се намерят поне 5-6 човека навити за участват ще решим за коя точно година да бъде първата класация. Аз лично мислих да е някоя от 90-те. Това десетилетие несъмнено е формирало вкуса за киното на много хора от нашето поколение. Отворен съм към предложения за години, може анкета да се пусне и тн.

Иначе не мисля да е кратък срока за гласуване. Ще има достатъчно време да се изгледат/припомнят поне 5 филма от съответната година. Така че споко @RCade 😃

dmtbg

Гласуването ще бъде за конкретна година, която ще изберем. Всеки човек ще даде своите 5 филма от една и съща година. Може би аз не съм го обяснил правилно.

baikiro на мен друга година ми се въртеше в главата,даже вече знам и кои са моите филми 😅 но каквото кажете

RCade changed the title to Киномания: Топ 5 филма за определена година .

Кире, аз ще участвам, ама дали да не го направим на десетилетие, че така специално за една година - къде ще се сетим?

uncleG

Ще се изненадаш колко добри и известни филми има от всяка година. Дай ти Холивуд, дай ти европейски, даже и български. Ще пускам списъци от уикипедия и IMDB с филми от годината за припомняне/гледане преди началото на класацията.

uncleG Според мен за десетилетие ще е много общо и много по-трудно биха се избрали филмите.За съответна година,ако се затруднявате,може да проверите на бързо кои филми са излезли през въпросната година и веднага ще си познаете любимите филми. Но както се разберем де,ако кажете десетилетие - десетилетие да е,за мен няма проблем.

ОК - пишете ме и мене.

Байкиро, да не чакаш да мине 2025, за да включиш и нея в класацията😀? Ай казвай няква година.

Glam4o

Спокойно, след малко пускам темата хахаха

7 days later