Отново някакви скучни сторита, не знам вие на какво мнение сте, но за мен доста лейзи буукинг, доста кечисти без достатъчен хийт, хора като Консуке от край време се лутат във мид карда докато мейн евента стръгълва особено последната една година. Предишния факшън на Адам Коул, Ъндиспютед Кингдъм, до никъде не стигнаха със него, абсолютно фейлнаха със the Devil сторито, никакво продължение, сега станаха Парагон, просто абсолютно изгубени във превода. Дано поне някой от хората на Дон Калис като Такешта или Кайл Флетчър вземат дивиденти от този тип райвълрита или мачове.
До колкото Даниъл Гарсия, този пич никаква харизма, не е зле във ринга, но просто не виждам как този може да е мейн звездата на компанията. Видяха че Пат Макафи се кечи, и сега просто копират със Найджъл и хийловете ФТР, които между другото със този Стоукли не знам до колко им трябват за да бъдат добри Хийлове.
За мейн евента всяка година едно и също. Предвидимо е че ще има факшън война, анархия в арена, после блууд енд гътс. Всичко е прекалено предвидимо.
Не знам за повечето тук, но за мен продукта на AEW всяка година деградира.