Брутална "Анархия" направиха тоя път! Не бях грам надъхан за мача, но тия пичове (и ... дами!) доставиха от първите секунди, та чак до последните спотове и всъщност се превърна в едно от любимите ми (ако не и най-любимото) издания на тоя мач.
Не знам изобщо откъде да започна , то всичко беше лудница - излизанията, първоначалните мелета, хвърлянията от оградата ... всичките познати и непознати бруталии с каквото се сетиш от хардкор кеча, вързването на Уйлоу Найтингейл ПРЕЗ УХОТО за ринга, редовните циркове на Бъкс-овете и накрая завършекът със сикбъпмовете, както си трябваше.
Жесток, жесток мач - трябва да се гледа.
Ето затова ми е толкова любима AEW като компания. Да, имат милион трески за дялане. Хаотичен сторителинг, нон-стоп пуш и депуш, Тони Кан непрекъснато цепи някакви глупости (и на тая пресконференция след ППВ-то също), хиляда пропуснати възможности с кечисти ... абе, край няма. ОБАЧЕ! Стигне ли се до мачове, знаеш, че от тези на AEW няма по-добри. И това е поредна вечер, в която доставят кеч на следващото ниво.
Гледах и мачът на Адам Пейдж и Оспрей - перфектен технически, с много добри моменти и супер добра психология, но въпреки това няма да ми остане сред любимите двубои на Оспрей. Много мудно ми тръгна, в няачалото не ми стояха никак добре ... чак към средата се качи темпото. А и като цяло очаквах много повече от тях двамата точно. Със сигурност предпочитам мачовете му с Такешта, Браян Даниелсън и Суърв Стрикланд от миналата година.
Дали беше правилен победителя тука ... хм, може би не. All In е най-голямото им шоу и изглеждаше момента, в който Уил най-накрая да се окичи с титлата. Но пък го има и другото, че все пак е в Тексас и Каубой начело на ППВ-то е добра идея. Предполагам ще е лудница, ако го изкарат на кон и има разни родео елементи около него. Така че има някаква логика в победата на Адам Пейдж, но за мен последната година, че и две, Оспрей е човекът на AEW и беше крайно време да стане шампион. Никога не съм бил фен на това, голямата ти звезда да не е с пояса.
За другото - хвърлих тук-там по едно око и гледах резултатите. Добре е, че Моне спечели. Битката с Тони Сторм със сигурност е мачЪТ при жените, който трябваше да видим най-сетне. Добре го завъртяха тук така, че да се случи на най-голямото им шоу. Надявам се на хубав и интензивен билд.
Очаквана победа за Синдиката, така или иначе просто затвърждава доминацията им. Надявам се, че ще измислят нещо добро за All in и за тях. Не мога да повярвам, че Боби Лешли и Шелтън Бенджамин са сред най-добрите неща в кеча през 2025-та.
Очаквана победа и за Тони Сторм - филър мач за рейна й, ясна работата.
Окада - Спийдбол не съм си го спойлвал, него ще го гледам 😃
FTR, доколкото четох, доста добре са се представили като хийлове, което се надявам наистина да е така. Любим отбор са ми, но ми е трудно да ги приема в новата им роля. Честно казано, в момента не виждам друг отбор в AEW, който да е достатъчно изграден, за да се пробва за титлата, така че може и това да им е слеващата програма, кой знае. Макар че лично за мен ще е много по-яко, ако направят за титлите в отборната един мач между Синдиката и Суърв/Кени Омега. Не ми се вярва, защото вероятно пък те ще продължат фюда си с Боксовете, но малко фентъзи буукинг не вреди.