Най-сетне успях да изгледам цялото PPV на няколко части през последната седмица. Топ си беше от-до Double or Nothing, даже и може да се конкурира с All In за шоу на годината за мен. Няма да пиша подробни ревюта, но си заслужава да се каже нещо, особено за ME-а. Страхотно направен мач, който напомняше много на NJPW мейн евент от най-добрите им дни. Дълъг, но отлично изграден с постепенна ескалация в движенията им, контри, драма... Даже ме яд, че не го гледах още тогава без спойлери, тъй като със сигурност щях да си се изкефя още повече. Беше и добър детайл как и двамата прибегнаха до някои от ходовете на Omega и съответно Swerve и Daniels, за да спечелят. Някъде там беше до мача на Ospreay с Danielson за мен и определено един от най-добрите за годината.
Анархията си беше лудница, вече сте изписали всичко за мача. AEW просто знаят как да доставят зрелище с такъв тип мачове и това си се превърна в една от запазените им марки. Даже и жените се включиха чудесно. Определено задминаха този мач от миналата година.
Други срещи, които ми направиха по-силно впечатление - Okada vs. Speedball е една от тях. Много силен мач, финалните минути бяха особено добри. Mike Bailey явно ще бъде един от работните коне на AEW като човек, който може да направи добър мач с всекиго. Една от най-добрите защити в рейна на Okada. Ricochet vs. Briscoe също беше много приятен за гледане и достатъчно брутален мач, много добра химия имат двамата. Имаха си и забавните моменти, използваха си и стипулацията като хората - просто нямаше за какво да се хванеш. Mone vs. Hayter беше също чудесен финал на женския турнир, жалко, че след това Jamie Hayter отново изчезна. Почти не съм я гледал, но се представи супер в мача си и ще се радвам да бъде едно от по-сериозните имена, когато я видим отново на екран. Mercedes в момента е на уникален рън от мачове. Storm vs. Shirakawa също беше добре - по спомени по-силно от мача им на Forbidden Door. Засега Mina не е направила слабо впечатление в AEW. Мачът на FTR с Nigel и Garcia - добър момент беше да се види Nigel отново, FTR стоят стабилно като heel-ове, но можеше да се отрежат 5-10 минути. Don Callis Family vs. Paragon беше окей, филър мач. Мачът за тага беше забравим.