Отново някакви скучни сторита, не знам вие на какво мнение сте, но за мен доста лейзи буукинг, доста кечисти без достатъчен хийт, хора като Консуке от край време се лутат във мид карда докато мейн евента стръгълва особено последната една година. Предишния факшън на Адам Коул, Ъндиспютед Кингдъм, до никъде не стигнаха със него, абсолютно фейлнаха със the Devil сторито, никакво продължение, сега станаха Парагон, просто абсолютно изгубени във превода. Дано поне някой от хората на Дон Калис като Такешта или Кайл Флетчър вземат дивиденти от този тип райвълрита или мачове.

До колкото Даниъл Гарсия, този пич никаква харизма, не е зле във ринга, но просто не виждам как този може да е мейн звездата на компанията. Видяха че Пат Макафи се кечи, и сега просто копират със Найджъл и хийловете ФТР, които между другото със този Стоукли не знам до колко им трябват за да бъдат добри Хийлове.

За мейн евента всяка година едно и също. Предвидимо е че ще има факшън война, анархия в арена, после блууд енд гътс. Всичко е прекалено предвидимо.

Не знам за повечето тук, но за мен продукта на AEW всяка година деградира.

pasha7a98

Добре дошъл. Макар да съм фен на AEW и да не съм съгласен, че продуктът деградира, радвам се да видя нормално мнение в раздела (било и негативно), а не някакъв нелеп трол коментар.

Иначе, уви, повечете неща, които си изброил, са си баш така. Адам Кол го забиха ( 😃 ) и всичко, което правят с него, е тотална скучнотия. За Дани Гарсия - абе, вдигнаха го с годините до мидкардър, но и аз не мисля, че има нужната харизма или образ за нещо повече. Generic е отвсякъде.

Иначе Дон Калис стейбълът е добър, но и там е малко хаотично, няма спор.

Ако си фен на WWE, ще се радвам да те виждам да пишеш и там и да ни държиш в течени как се случват нещата.

uncleG Добре заварил. Гледам AEW от 2019, и повярвай ми, че аз бях първия човек който искаше това шоу не само да е на равно със WWE, но и даже по-напред от тях. Просто през последните години много изпуснати възможности за райвълрита които щяха да изстрелят цялата компания във стратосферата, и естествено веднага се сещаме за Пънк срещу Елита или Джак Пери.

Смятам, че компанията има възможностите, да бъде на същото ниво което са WWE, пример за това е All In London 2023. Просто няма друга компания която да е постигала такива числа освен WWE.

Доста от нещата са хаотични, но все пак ще гледам Double or Nothing, понеже съм сигурен, че ще има добри мачове. Ринг уорк-а е на доста високо ниво, но не това винаги продава билети и вдига рейтинга.

Относно деградацията имах предвид, че просто сторитата не са им добри, продажбата на билети не върви, вече виждаме доста по малки арени в които се провеждат шоутата, рейтингите са доста назад и т.н.

Между другото, има потенциал тук да видим завръщания от Eddie Kingston и Mariah May. А конкретно ако Mariah May не се появи около точно този мач, значи, най-вероятно е приключила с AEW.

Прегледах резултатите и малко какво се пише из мрежата и май се е получило брутално PPV, само където ще ми трябват над три часа да изгледам всичко, така че ще остане за края на седмицата. 😃 Иначе съм доволен от всички резултати, единствената ми забележка вече я изразих за букинга на женския турнир.

Rain

Не ти ли се губи тръпката ако знаеш резултатите и мненията на други хора преди сам да го гледаш? Аз лично не мога да гледам нещо ако знам какво ще се случи. 😃

• Rain replied to this.

baikiro Е, не е същото, по принцип не си спойлвам, ако мога да гледам веднага, ама като не мога - предпочитам поне да видя какво е станало горе-долу, вместо да чакам дни/седмици, без да отварям нищо.

Брутална "Анархия" направиха тоя път! Не бях грам надъхан за мача, но тия пичове (и ... дами!) доставиха от първите секунди, та чак до последните спотове и всъщност се превърна в едно от любимите ми (ако не и най-любимото) издания на тоя мач.

Не знам изобщо откъде да започна , то всичко беше лудница - излизанията, първоначалните мелета, хвърлянията от оградата ... всичките познати и непознати бруталии с каквото се сетиш от хардкор кеча, вързването на Уйлоу Найтингейл ПРЕЗ УХОТО за ринга, редовните циркове на Бъкс-овете и накрая завършекът със сикбъпмовете, както си трябваше.

Жесток, жесток мач - трябва да се гледа.

Ето затова ми е толкова любима AEW като компания. Да, имат милион трески за дялане. Хаотичен сторителинг, нон-стоп пуш и депуш, Тони Кан непрекъснато цепи някакви глупости (и на тая пресконференция след ППВ-то също), хиляда пропуснати възможности с кечисти ... абе, край няма. ОБАЧЕ! Стигне ли се до мачове, знаеш, че от тези на AEW няма по-добри. И това е поредна вечер, в която доставят кеч на следващото ниво.

Гледах и мачът на Адам Пейдж и Оспрей - перфектен технически, с много добри моменти и супер добра психология, но въпреки това няма да ми остане сред любимите двубои на Оспрей. Много мудно ми тръгна, в няачалото не ми стояха никак добре ... чак към средата се качи темпото. А и като цяло очаквах много повече от тях двамата точно. Със сигурност предпочитам мачовете му с Такешта, Браян Даниелсън и Суърв Стрикланд от миналата година.

Дали беше правилен победителя тука ... хм, може би не. All In е най-голямото им шоу и изглеждаше момента, в който Уил най-накрая да се окичи с титлата. Но пък го има и другото, че все пак е в Тексас и Каубой начело на ППВ-то е добра идея. Предполагам ще е лудница, ако го изкарат на кон и има разни родео елементи около него. Така че има някаква логика в победата на Адам Пейдж, но за мен последната година, че и две, Оспрей е човекът на AEW и беше крайно време да стане шампион. Никога не съм бил фен на това, голямата ти звезда да не е с пояса.

За другото - хвърлих тук-там по едно око и гледах резултатите. Добре е, че Моне спечели. Битката с Тони Сторм със сигурност е мачЪТ при жените, който трябваше да видим най-сетне. Добре го завъртяха тук така, че да се случи на най-голямото им шоу. Надявам се на хубав и интензивен билд.

Очаквана победа за Синдиката, така или иначе просто затвърждава доминацията им. Надявам се, че ще измислят нещо добро за All in и за тях. Не мога да повярвам, че Боби Лешли и Шелтън Бенджамин са сред най-добрите неща в кеча през 2025-та.

Очаквана победа и за Тони Сторм - филър мач за рейна й, ясна работата.

Окада - Спийдбол не съм си го спойлвал, него ще го гледам 😃

FTR, доколкото четох, доста добре са се представили като хийлове, което се надявам наистина да е така. Любим отбор са ми, но ми е трудно да ги приема в новата им роля. Честно казано, в момента не виждам друг отбор в AEW, който да е достатъчно изграден, за да се пробва за титлата, така че може и това да им е слеващата програма, кой знае. Макар че лично за мен ще е много по-яко, ако направят за титлите в отборната един мач между Синдиката и Суърв/Кени Омега. Не ми се вярва, защото вероятно пък те ще продължат фюда си с Боксовете, но малко фентъзи буукинг не вреди.

Моите 2 ст. като нередовен AEW зрител

Mercedes Moné vs. Jamie Hayter - силен женски мач, оспорван до края. Моне някакси "открадна" победата и ще ходи да се бие с Тони Сторм. Не знам много какво да мисля по въпроса. И на двете са ми яко изтъркани гимиците вече. Саша я гледаме от край време с тоя гимик и е само някакви игри на думи с тъпотии. Тони Сторм не беше таймлес за малко, уплашиха се и я върнаха обратно. Трябва да се случи някакво разбъркване в тая дивизия най-накрая.

FTR vs. Daniel Garcia and Nigel McGuinness - не помня много от мача, честно казано. Найджъл изглеждаше ужасно, в сравнение с това, което беше в ROH. Като цяло правилен победител, много лариати. Не мога да кажа, че съм разочарован, но нищо запомнящо се.

Ricochet vs. Mark Briscoe - тук беше първата изродщина за вечерта. Бриско е нечовек. Минахме през комедийни спотове, където лъска тиквата на Рикошет до някакви брутални кървища. Мачовете с линейки и носилки са по дефиниция тъпи, но този беше изключение. Рикошет е много добър като хийл, знае как да дразни публиката като не им дава това, което искат. Фен съм на абсолютното унищожение на Марк Бриско и издигането на плешивия.

The Hurt Syndicate (c) (with MVP and MJF) vs. The Sons of Texas - нелош мач, но по-скоро ми останаха в главата нещата, които продължават историята на MJF. Бяха меко казано странни. Целият мач MJF прецакваше Бобо и Шелтън, накрая изведнъж се сработиха. Абе, ддз, настоявам да се случи нещо малко по-интересно.

Kazuchika Okada (c) vs. "Speedball" Mike Bailey - смело мога да заявя, че имам нов любим кечист и това е Mike Bailey, за когото не знаех нищо преди този мач
          ✅ облекло от Street Fighter
          ✅ мълет
          ✅ движения от Street Fighter
          ✅ прякорът му е вид наркотик
          ❌ обувки
          ❌ уважение към законите на гравитацията
          Общо 10/10, спрете му чийт кодовете на това момче. Мачът беше някакъв нечовешки спотфест и от двамата, не съм очаквал нищо друго. Дано да дадат на Бейли още възможности за изява, има страшно много хляб в него.

"Timeless" Toni Storm (c) vs. Mina Shirakawa - Ширакава, обичам ти бомбите! Нелош мач с психология, цици и традиционния лесбийски елемент. Друго не помня. 😄

Anarchy In The Arena - тия хора ме върнаха към момента, когато бях немощен чавак протягащ нефелна ръка към величието на хардкор мачовете. Преди ONS 2006-та не бяха виждал такава свинщина, като между Фънк, Дриймър, Фоли и Едж. Сигурно седях зяпнал през почти целия мач, после поне цяла седмица си мислех каква бруталия съм гледал. Анархията извика абсолютно същото чувство в мене 20 години по-късно. Имаше всичко, еби му майката, даже малко бодлива тел по едно време. Класически Моксли с вилицата. Вървеше музиката докато се бият в стил New Jack. Строшени маси, мятания между въжетата, над въжетата, кървища. Абсолютно всеки си получи някакво време да блесне. Не знам защо ме изкефи много спота между Омега и Шафир, където ѝ хвана крака и тая му вика "Do it, pussy!" и му се изплю в лицето. Супер много ми се вдигна в очите тая мацка. Завързаха Уилоу през ухото за сглобката на ринга и напълно очаквах да го откъсне на фона на всичко останало. Като дойде спота с телбода и си викам "няма как да е истинско" и накрая Суърв си показа езика с телчето в него. Ебати изрода е тоя да ги измисля подобни бруталии. Шибаният Марк Бриско излезе целият в кръв по едно време. Даже вкараха и спот с огън, въпреки че не беше класическият такъв. Абсолютен брутален хардкор кошмар и се изкефих на всяка секунда от него.

Don Callis Family vs. Paragon - тежък скип. Бъксовете мога да ги трая, защото са забавни в определен контекст и общо взето си научиха мястото с годините. Адам Коул е абсолютно дъно. Имам много ниска летва за кечист - да не изглежда така, все едно аз мога да го набия, където съм някакъв бай хуй 85 кила. Тоя гльорч ако има 70 кила в реалния живот, си режа главата и я слагам на масата за мезе. Иначе го букват като господ да тръшка някакви хора два пъти по-тежки от него. Напомня ми на ония фигурнки с големите глави на пружина. Ебати смешника.

"Hangman" Adam Page vs. Will Ospreay - силен мач, но очаквах много повече, или бях претръпнал от Анархията. Някак муден ми дойде, а знам поне Ospreay на какво е способен. Даже се надявах той да бие, за да видим нещо малко по-различно срещу Моксли, въпреки че двамата вече са се срещали. Имаше един-два боча, този с коментаторската маса беше яко нелеп. Спотовете с ревърсалите бяха брутални, но в един момент мачът позацикли. Даже се усети как леко изгубиха публиката. Финишът си беше топ, поне.

The winner of the Men’s Owen Hart tournament was kept heavily under wraps. The performers themselves did not know who would be winning. Hangman and Ospreay themselves only found out the winner earlier that weekend.

Fightful reports that “Hangman Page actually pushed for Will Ospreay to win, while Will Ospreay pushed for Hangman Page to win.” And that Jon Moxley himself leaned towards wanting Hangman to win the match.

Fightful also adds that Hangman winning backstage was a “shock” as most thought it would be Ospreay and that the current backstage morale in AEW is “overwhelmingly positive”

Накратко казано, почти до последния момент Ospreay и Hangman не са знаели резултата.

The Wrestling Observer reports that a lot of the wrestlers who were involved in the Anarchy in the Arena match at AEW “Double or Nothing” Sunday night were pretty banged up backstage after the show.

Dave Meltzer said on WOR last night that a few, if not majority, of the participants will be taking a couple of weeks off from wrestling, to heal up their minor injuries.

Чак толкова ли брутален е бил тоя мач, ве? Ще взема да си го пусна само него. И после естествено ще си пусна и Корнет как му сипва. 😃

Преди години бях гледал пак един такъв мач от AEW където се трепеха на един стадион и беше доста забавен. Помня, че Крис Джерико участваше.

Dave Meltzer's star ratings for AEW Double Or Nothing 2025:

• Megan Bayne & Penelope Ford vs. Anna Jay & Harley Cameron - N/A

• AR Fox, Bandido & Titanes del Aire vs. RPG Vice & CRU- 4.25

• Mercedes Mone vs. Jamie Hayter - 4.5

• FTR vs. Daniel Garcia & Nigel McGuinness - 4.5

• Ricochet vs. Mark Briscoe (stretcher match) - 4.5

• Hurt Syndicate vs. Sons of Texas - 3.5

• Kazuchika Okada vs. Speedball Mike Bailey - 4.5

• Timeless Toni Storm vs. Mina Shirakawa - 4

• Anarchy In The Arena - 5

• Don Callis Family vs. Paragon - 3.75

• Will Ospreay vs. Hangman Adam Page - 5.5

dmtbg Просто AEW е супер ориентирана към in-ring действие - на всеки мач е дадено време, а на кечистите да си правят каквото си щат и съответно се получават добри сблъсъци. Другото е, че самите кечисти са подбирани заради уменията им на ринга. В WWE е важна визията, образа, историята и т.н., докато в AEW изключително много държат на уменията, ако ще да са пълни невзрачници и да не могат две думи са кажат 😃 .

В резултат ППВ-тата на AEW са изпълнени с топ мачове всеки път. Имат сума ти проблеми като компания, но качеството на срещите не е сред тях.