uncleG може да я пробваш на компютър с ps2 емулатор,поне няма да даваш пари напразно,ако изобщо не ти хареса

TNA играта е тъжно събитие по няколко причини, но ще отбележа само една от тях. Това е последната игра на Midway Games, които са по-известни със заглавия като Mortal Kombat. След нея обявяват фалит и някой ги купува, може би Уорнър Брадърс, не съм сигурен.

RCade Стана ми интересно какво друго можеш да кажеш за нея

dmtbg На първо място играта беше сравнителен успех откъм маркетинг, но сериозен провал откъм дистрибуция. В момента не ми се търсят статиите, но си спомням, че като излизаше някакви хора се убиваха да я търсят, обаче примерно в съответния GameStop имаше общо 4-5 копия, а в други магазини я имаше, но не беше изложена. Някой по веригата се беше осрал фундаментално, но така и не стана ясно кой.

Другата глупост беше, че TNA създадоха цял нов образ за играта - Suicide. Беше мистериозен кечист с маска и костюм, като го играха много различни хора през годините - Kazarian, Daniels, TJ Perkins, даже Austin Aries се беше маскирал за една вечер като част от история. Образът беше създаден специално за играта и доколкото знам главната кампания се върти около него и Homicide. Беше сравнително харесван, но просто е абсурдно публиката ти да скандира "самоубийство" на всяко шоу. Около Хоган ерата се усетиха, че може би губят потенциални спонсори и го преименуваха на Manic, след което потъна в забвение бавно и безславно.

Сега се сетих за още нещо. TNA бяха пуснали цял сайт за тоя маниак. В момента редиректва към епизод на OSWReview. https://whoissuicide.com

Иначе някой го е скрийншотнал навремето.

WWE Raw - 2001
      WWE 2k25
      Жива легенда!

dmtbg WWE Raw - 2001

Това е единствената кеч игра, която съм играл! 😃

baikiro И никак не е лоша ! Ако не се лъжа дълги години хора правиха модове и още се играе

Помня много обичах да играя хардкор мод. Любимите ми кечисти бяха Рейвън и Хаку. Рейвън излизаше с пазарска количка вътре пълна със всякакви оръжия.

baikiro Рейвън си го представих веднага,се едно играя играта 😅

• Edited

Ето и една кеч игра,за която съм сигурен,че малко хора са играли.Аз съм в това число ,но скоро мисля да променя този факт и да ѝ дам шанс,защото хората се изказват изключително добре за нея,а и има интересен ростър,който ще видите в снимките.Има кечисти от NJPW,AJPW,легенди и други.
            Играта е от 2007 година и е продължение на оригиналната Wrestle Kingdom, но е ексклузивна за PS2 и се счита за подобрена версия в почти всяко отношение.

Първото видео е с лошо качество

• Edited

dmtbg Пост #1000 🥳 🎉 (не броим изтритите)

• Edited

Днес реших да пиша за една игра,създадена специално за Nintendo 64 през 1998 година,а именно най-добрата кеч игра правена за WCW - WCW/nWo Revenge!
              Тази игра,както и считаната от мнозина за най-добрата кеч игра (както го изтъкнах и за себе си в самото начало на темата) WWF No Mercy (също Nintendo 64 игра,направена през 2000 година) е създадена от студио AKI Corporation и е публикувана от THQ.Двете игри имат сходни механики и интерфейс ,а въпреки че No Mercy е по-добра от WCW/nWo Revenge ,то именно WCW игрите - главният герой на този пост и създадената през 1997 WCW vs nWo: World Tour поставят основата ,на която след една година (1999) лягат WWF игрите WWF Wrestlemania 2000 и след две години (2000) иконата WWF No Mercy.
              Ето малко снимки,ростърът е просто БРУТАЛЕН !

Edit: Ростърът от снимките се състои от 50-те реални кечисти.В играта има повече герои от тази бройка от 50,но останалите са мениджъри и кечисти,които просто са герои,вдъхновени и приличащи на реални кечисти (не използват реалните имена).

7 days later

Новата WWE 2K25 някой разцъквал ли я е, сатава ли за нещо? По принцип не съм й голям мераклия, ама във фейса ми излизат някакви много яки клипчета как се разпльокват по маси и стъкларии 😃

uncleG Това с разпльокването по масите и стъклата може да го правиш само на PC ,защото е възможно само с модове за играта.Ако имаш ps или xbox не можеш.Колкото за играта - за мен е една от най-добрите кеч игри евър!Имаш готина история,имаш огромен ростър и много подобрени неща.Айде графиката няма как да ти я направят в пъти по-добра от 24 ,ама това е разбираемо,понеже графиките,на това,с което разполагаме като техника в момента ,са в пика си.

Ще изчакам да я намарят подобаващо и ще я взема 😃

9 days later

Не знам защо им се занимава да правят такива глупости.Също така не разбирам хората,които ще го използват с удоволствие след като го отключат,но може би за всеки влак си има пътници.

Красота!

И малко от играта на AEW,която никога не съм играл

Това са новите кечисти в играта WWE 2k25,добавени чрез най-новото DLC.Рейтингът на Abyss е просто една голяма обида.Последните двама дори са баскетболисти от NBA 😅