baikiro Помня много обичах да играя хардкор мод. Любимите ми кечисти бяха Рейвън и Хаку. Рейвън излизаше с пазарска количка вътре пълна със всякакви оръжия.
dmtbg Ето и една кеч игра,за която съм сигурен,че малко хора са играли.Аз съм в това число ,но скоро мисля да променя този факт и да ѝ дам шанс,защото хората се изказват изключително добре за нея,а и има интересен ростър,който ще видите в снимките.Има кечисти от NJPW,AJPW,легенди и други. Играта е от 2007 година и е продължение на оригиналната Wrestle Kingdom, но е ексклузивна за PS2 и се счита за подобрена версия в почти всяко отношение. Първото видео е с лошо качество
dmtbg Днес реших да пиша за една игра,създадена специално за Nintendo 64 през 1998 година,а именно най-добрата кеч игра правена за WCW - WCW/nWo Revenge! Тази игра,както и считаната от мнозина за най-добрата кеч игра (както го изтъкнах и за себе си в самото начало на темата) WWF No Mercy (също Nintendo 64 игра,направена през 2000 година) е създадена от студио AKI Corporation и е публикувана от THQ.Двете игри имат сходни механики и интерфейс ,а въпреки че No Mercy е по-добра от WCW/nWo Revenge ,то именно WCW игрите - главният герой на този пост и създадената през 1997 WCW vs nWo: World Tour поставят основата ,на която след една година (1999) лягат WWF игрите WWF Wrestlemania 2000 и след две години (2000) иконата WWF No Mercy. Ето малко снимки,ростърът е просто БРУТАЛЕН ! Edit: Ростърът от снимките се състои от 50-те реални кечисти.В играта има повече герои от тази бройка от 50,но останалите са мениджъри и кечисти,които просто са герои,вдъхновени и приличащи на реални кечисти (не използват реалните имена).
uncleG Новата WWE 2K25 някой разцъквал ли я е, сатава ли за нещо? По принцип не съм й голям мераклия, ама във фейса ми излизат някакви много яки клипчета как се разпльокват по маси и стъкларии 😃
dmtbg uncleG Това с разпльокването по масите и стъклата може да го правиш само на PC ,защото е възможно само с модове за играта.Ако имаш ps или xbox не можеш.Колкото за играта - за мен е една от най-добрите кеч игри евър!Имаш готина история,имаш огромен ростър и много подобрени неща.Айде графиката няма как да ти я направят в пъти по-добра от 24 ,ама това е разбираемо,понеже графиките,на това,с което разполагаме като техника в момента ,са в пика си.
dmtbg Не знам защо им се занимава да правят такива глупости.Също така не разбирам хората,които ще го използват с удоволствие след като го отключат,но може би за всеки влак си има пътници.
dmtbg Това са новите кечисти в играта WWE 2k25,добавени чрез най-новото DLC.Рейтингът на Abyss е просто една голяма обида.Последните двама дори са баскетболисти от NBA 😅
RCade dmtbg Грам не са му уцелили ентранса според мене. Имат буквално две неща да направят и не са уцелили нито едно. Абис винаги избутваше настрани камерата, която го снима. Таунтът също не е точно неговият. Интересно ми е как са взели правата за тая работа, сигурно са кихнали някой друг долар на TNA.
dmtbg RCade Може би с този пакт между двете компании е лесно да вземат правата.Говори се,че може да добавят и Хендри,понеже феновете на играта постоянно реват за него.TNA едва ли ще имат нещо против,това е реклама и за тях,а и със сигурност ще вземат някой долар.
uncleG WWE 2К24 е баси отвратителната игра - то бъгове, историята е малоумна, супер неинуитивен дизайн и квото се сетиш още. Някой, който е играл и нея и 2К25 - новата струва ли си, или е същия боклук? 2К23 беше далеч по-добре, поне и бяха изчистили бъгчетата при самото кечене, а не да не можеш да мръднеш из клетката.
dmtbg uncleG За мен си струва новата,ама пък няма смисъл да даваш толкова пари.Изчакай намаление и тогава я взимай.