WWF SmackDown! 2: Know Your Role с дървената си графика и калпав геймплей 😃 завинаги ще остане в моето сърце. Толкова съм се разцепвал да играя на тая игра като дете, че си нямате прадстава.
Да не говорим какъв зор беше докато се пусне на компютъра. То бяха емулатори, глупости ... И тогава не беше като сега - теглиш от нета и тръгва. Търсил съм програми на дискове през сто човека.
Иначе като игра е отвратителна, то е ясно.
Играл съм сума ти кеч игри през годините. Най-дървената EVER със сигурност беше WCW Nitro - това и за времето си дори беше отвратително.
Играта на AEW я купих на пълна цена, да се е*а у тъпака, че нали съм фен ... и е абослютно ДЪНО. По-жалка история от тая не съм виждал. Не знам изобщо каква и е била целта, но за мене беше EPIC FAIL.
В момента е ясно, че играя предимно сериите на 2К за WWE - пълни са с бъгове и даже не ги и изчистват като хората, но това е . Още не съм взел новата, но предполагам, че просто ще изчакам тежко да я намалят подир някой и друг месец, защото не си струва да се взима на пълна цена.
Хубавото на тия игри е, че може всеки да качва каквото е направил и за няколко месеца се пълни с кечисти от AEW, ААА и каквито се сетиш и са доста читаво сглобени. Ростъра на 2К23 го бях надумкал на макс 😃. Даже и рингове на дурги компании правят и става екстра.
В момента обмислям сериозно да си закупя някой кеч мениджър (дефакто си буукър) - едно време съм се счупвал да играя на XW ... нещо си там, не помня вече какво беше съкращението 😃. Дефакто стоиш и цъкаш едни менюта за направа на шоутата, но беше много интересна.