dmtbg до сега съм го търсил човек.... няма го... не го намирам това са около 15 години... изобщо нямам нищо запазено свързано с no mercy...
Любими кеч игри
pavkata1997 Е нищо де,живи и здрави да сме !
https://discord.gg/cdxSQpMA изпращам ти покана към този дискорд сървър. Това е последното къмюнити за No Mercy. Доста модове видях.
- Edited
SmackDown2! Know Your Role: Това е играта, в която съм набил стотици часове, излезе някъде около 2000г. и всички бяхме луднали по нея. Вероятно не е най-добрата игра в сериите, но е играта, която всички лапетии от моето поколение знаеха като "кеча" и "аре пускай да играем кеча" означаваше точно SD2: Know Your Role. Поради пиратските дискове и някаква щастлива случайност, оригиналната игра беше на диск 700 Mb, но тогава масово се продаваха дискове по 680. Записана на 680 Mb диск, играта вървеше, но season mode беше прецакан и можеше да отключиш само Ледения. По-нататък играта забиваше и не можеше да изиграеш цялата година със всичките турнири. Никой нямаше правилния диск, търсих под дърво и камък в продължение на месеци, но нищо. Баща ми тогава работеше по кораби в Персийския залив, разменяше всякакви неща с руснаци и украинци. Веднъж се върна с версия на играта, която изглеждаше що-годе оригинална (имаше обложката принтирана върху диска). Стартирах сезона и успях да отключа втория кечист след Ледения - Били Гън. Не можете да си представите радостта ми. Унищожих се да играя след това, превъртях сезона, отключих всичко, включително и нещата за Create a wrestler. Правех си всякакви извратени образи, имаше един робот даже. До ден днешен съм единственият човек, който познавам да има пълната версия на играта.
Няма как да не спомена и WWE All Stars, една доста позабравена игра. Нямам особено много часове в нея, но концепцията ме радва много. Анимационните образи от всички епохи заедно със счупената физика няма как да не са забавни. Напомня ми малко на World Cup футболните игри, за който се сеща.
WWF SmackDown! 2: Know Your Role с дървената си графика и калпав геймплей завинаги ще остане в моето сърце. Толкова съм се разцепвал да играя на тая игра като дете, че си нямате прадстава.
Да не говорим какъв зор беше докато се пусне на компютъра. То бяха емулатори, глупости ... И тогава не беше като сега - теглиш от нета и тръгва. Търсил съм програми на дискове през сто човека.
Иначе като игра е отвратителна, то е ясно.
Играл съм сума ти кеч игри през годините. Най-дървената EVER със сигурност беше WCW Nitro - това и за времето си дори беше отвратително.
Играта на AEW я купих на пълна цена, да се е*а у тъпака, че нали съм фен ... и е абослютно ДЪНО. По-жалка история от тая не съм виждал. Не знам изобщо каква и е била целта, но за мене беше EPIC FAIL.
В момента е ясно, че играя предимно сериите на 2К за WWE - пълни са с бъгове и даже не ги и изчистват като хората, но това е . Още не съм взел новата, но предполагам, че просто ще изчакам тежко да я намалят подир някой и друг месец, защото не си струва да се взима на пълна цена.
Хубавото на тия игри е, че може всеки да качва каквото е направил и за няколко месеца се пълни с кечисти от AEW, ААА и каквито се сетиш и са доста читаво сглобени. Ростъра на 2К23 го бях надумкал на макс . Даже и рингове на дурги компании правят и става екстра.
В момента обмислям сериозно да си закупя някой кеч мениджър (дефакто си буукър) - едно време съм се счупвал да играя на XW ... нещо си там, не помня вече какво беше съкращението . Дефакто стоиш и цъкаш едни менюта за направа на шоутата, но беше много интересна.
Аз преди години цъках един ММА мениджър. World of MMA 3 или 4 беше. С реални бойци. Ако може някой да ми я намери да си я сваля безплатно цена няма да има.
О хора,забравих да спомена и една игра,която може би доста хора не знаят,но е истинска класика ! В нея можеш да правиш каквото си искаш - можеш да убиваш,да блъскаш опонента под влака,адски много видове оръжия,мачове,направо е лудница.Има кариер мод,може да си собственик на компания (Букър).Има я и за телефон,има я и в стийм.Друга подобна игра е Wrestling Revolution (мисля,че са на един и същ създател).Виждате по снимките какви са графиките,но играта има огромен чар !
Тука Here comes the pain трябва да води листата
Ето и една малко позабравена кеч игра ,която съм играл преди доста години и донякъде си беше фън.Имаш хубав ростър,имаш шестоъгълен ринг (запазената марка на ТНА),имаш x-division мач,малко по движенията можеха да поработят повече,но за тази година (2008) играта си беше доста доста прилична
TNA Impact никога не съм я играл, и частно казано, ако мога да си я намеря на диск за PS3, бих си я взел да я разцъкам само и едниствено заради доброто старо време.
Макар че казват, че е много зле направена и тя
TNA играта е тъжно събитие по няколко причини, но ще отбележа само една от тях. Това е последната игра на Midway Games, които са по-известни със заглавия като Mortal Kombat. След нея обявяват фалит и някой ги купува, може би Уорнър Брадърс, не съм сигурен.
dmtbg На първо място играта беше сравнителен успех откъм маркетинг, но сериозен провал откъм дистрибуция. В момента не ми се търсят статиите, но си спомням, че като излизаше някакви хора се убиваха да я търсят, обаче примерно в съответния GameStop имаше общо 4-5 копия, а в други магазини я имаше, но не беше изложена. Някой по веригата се беше осрал фундаментално, но така и не стана ясно кой.
Другата глупост беше, че TNA създадоха цял нов образ за играта - Suicide. Беше мистериозен кечист с маска и костюм, като го играха много различни хора през годините - Kazarian, Daniels, TJ Perkins, даже Austin Aries се беше маскирал за една вечер като част от история. Образът беше създаден специално за играта и доколкото знам главната кампания се върти около него и Homicide. Беше сравнително харесван, но просто е абсурдно публиката ти да скандира "самоубийство" на всяко шоу. Около Хоган ерата се усетиха, че може би губят потенциални спонсори и го преименуваха на Manic, след което потъна в забвение бавно и безславно.
Сега се сетих за още нещо. TNA бяха пуснали цял сайт за тоя маниак. В момента редиректва към епизод на OSWReview. https://whoissuicide.com
Иначе някой го е скрийншотнал навремето.
WWE Raw - 2001
WWE 2k25
Жива легенда!