dmtbg yuliyan40 Можи, можи, просту пупитай , ни ми са идосвай, многу малку хора ми устанаа в пустиня животьец...
Vasko Rain Опитвам се да разбера това, което казваш Ивица, както виждаш, опитвам се да разпитам и Невелин, не е напразно, че го попитах какво за него са глупостите, защото това е улика, на която трябва да разберем смисълът...
yuliyan40 dmtbg, афектиран съм от разпитите. Отчаяно атакуват хората без каквато и да е мисъл, защото не знаят как да си вършат работата.
yuliyan40 Vasko, за глупости смятам нелогичните твърдение, че съм се ядосал на дядо си безпричинно, въпреки че съм му помагал активно във фермата. Налагало се е и в кошарата да помагам, да.
Vasko yuliyan40 Ми повечето от вас само мълчите и отказвате да съдействате...Как да намерим извършителят? Всеки се прави, че нищо не знае, но има един от вас, който е убил човекът и ние ще го открием...
Vasko yuliyan40 Добре тогава, кажи ми тогава ти какво знаеш за случаят на дядо ти Митранди...Всичко, което знаеш ни кажи...Нещо подозрително видя ли във дните преди смъртта на твоят дядо? Нещо, което да ти привлече вниманието....Всичко искам да ни кажеш, тук си, за да съдействаш. Ако можеш, давай...
yuliyan40 Vasko, знам, че беше трудолюбива личност. Бе изцяло фокусиран върху работата си. Изключително съм му благодарен, тъй като благодарение на него има къде да живеем. Благодарение на него се изучавам, натрупах умения във фермата, позволявам си пътувания из страната и съседните села. Това знам. Не забелязах нищо съмнително в последните му дни. Може да съм изтървал нещо покрай ученето.
Vasko yuliyan40 Добре Невелине, а да те питам, ти обичаш ли да четеш книги за животните? Както и обичаш ли животните като цяло? Или помагаш в кошарата, само защото обичаш дядо си?
yuliyan40 Vasko, обичам да чета като цяло, но приоритетно чета книги за животните. Предполагам тази страст е именно продукт от работата, вършена с дядо ми през всички тези години.
Vasko yuliyan40 Добре Невелине, аз нямам повече въпроси, за сега. Ако моят колега има нещо да те пита, @Diego Aires . Давам му тази възможност!
Diego Aires Vasko В края на разпитния ден искам да те попитам, Невелине @yuliyan40 : Какви бяха отношенията ти с Гюлю и забеляза ли нещо съмнително около този човек? Той се държи съвсем неадекватно и е пиян на кирка през цялото време, все пак, а и до голяма степен защитава Ивица. Моля да ми отговориш.
Vasko Rain Аз ти куче мръсно...Не мога да те дишам, Ивица...А този Горун и аз се надявам да дойде, защото ще си поговоря много сериозно с него, и то в твое присъствие! Ще ви тикнем и двамата зад решетките, само стойте и гледайте!
Rain Vasko Вие сте се запътили към решетките, с тази агресия и заплахи мога да ви осъдя. Имаме и потърпевши даже...
Vasko Rain Нищо не можеш да ни направиш, но ние на теб можем и ще сме в пълното си право, защото това е справедливост!!!
dmtbg Утнову жа са съгласа с Ивица @Rain . Я ви казай, чи жа искам убищитений! Жа ва съда ду дупка, ни знам кък са праи тва, ама жа ма научат!
dmtbg Vasko Мраза гу в чирвата!!! Той мрази татка ми затва ги мразя! Ама аку са укажи нивинен жа му пумогна да ва усъдим!!! Ама придуприждавам - аку са укажи убиеца - жа ги убия язи негу и посли личну жа са придам прид вас!