dmtbg Vasko Я ви казай нещу! Запишети си гу нейди, моля ви са! Нивилин @yuliyan40 мой да и убил татка и да си мисли, чи зарди имиту му дет звучи кат НИВИНЕН и жа са измъкни! А мой да и точну убратнуту!!! Аку и така.. мойту момченци...убичам та, ама жа съжаляваш...
Vasko dmtbg Утре според мене ще е голям ден! В моментът, когато научим съдържанието на тези завещания, истината ще лъсне на яве! Това усещане имам!
yuliyan40 dmtbg, през цялото време ти оказвам подкрепа, а ти ми забиваш нож в гърба така внезапно... Защо?
Rain Vasko Не ти трябва съдържанието, за да разпиташ хората... Защо е имало едно, а после второ завещание? Семейството му ще знае, но ви мързи да ги разпитате.
dmtbg Vasko Все пак си запиши някъди тва за Нивилин, ама гледай, аку гу пишиш на листчи кулегата ти @Diego Aires да ни гу изяде.
King of Jotunheim Напомням, че след два часа темата ще бъде заключена, а утре в обичайното време ще се свържа с всички вас на лични. Можете да продължите с разследването.
dmtbg Rain е мой ти да си тоя дьет гу и накарал да напиши втори завищании, чи да та вкара вътри. Всье пак винаги си искал да си част от симействуту кат са вземиш с брат ми, ама брата не и такъв @STARRCADE , тоист - да станиш зет на татка ми!
Rain dmtbg Не говори глупости, не само че не искал да съм част от семейството, ами ви мразя. Vasko Това може да е едно завещание, но защо има две, а не едно? Не си разбрал как работят завещанията...
Vasko Rain Защото едното е за тебе, Ивица...Не се прави на луд...Искаш земята, искаш всичко...Ти си пълен изверг....
Vasko Rain Какво каза Гюлю? Може в едно от завещанията да не е написано име, тук идва и твоята роля! Невелин и Горун са ти докарали и завещанието, и дядката в дискотеката! ПРИЗНАВАЙ ВЕЧЕ!!!
dmtbg Vasko Какво каза Гюлю? Може в едно от завещанията да не е написано име, Гуспудин дитиктив..моля ви са.. никуга ни съм казал такова нещу за нямани на ими.. моля ви са, КУНЦИНТРАЦИЯ!!!
Rain Vasko Как ще направиш завещание, без да напишеш име?? Пак някакви фантазии твои си развиваш. @Diego Aires вкарай го малко в ред....
dmtbg Vasko Разбирам та.. мноу раути са ти на главичката.. пък на ония другия ЛИШПЕРЯН ич му ни дреми.