Пропуснах факта, че Worlds Collide ще е в Inglewood, а MITB е в Los Angeles. Гейбъл и Вакер ще успеят да са навреме и за двата си мача, ако шоуто на AAA почва един-два часа по-рано, примерно. Това настрана, оплескаха златен шанс Пънк да вземе куфарчето. Сет взима и ще кешира на Усо най-вероятно в Понеделник, след като е ял бой и от Гюнтер. Пънк дръпна промо на Сина отново и пак няма мач на турнира, даже спомена Summer of Punk. Ебават се с нас тежко вече, дано да имат някакво асо в ръкава, че избива на скука.
Другата част от шоуто ми беше по-скоро филърска, нямам кой знае какво да кажа. Балор и компания ги бутат бавно, но сигурно към имплозия. При положение, че Карлито ще си ходи, не знам какво мачове могат да извадят от цялото нещо. Лив срещу Роксан и Доминик срещу Фин? Май до там се изчерпваме. МакДЪНА не е особено интересен в момента, въпреки че е кадърен на ринга. Русев ще просветлява Шеймо, промо пакетът му беше по-добър от предни седмици. Жените малко ги позабравиха, тийзнаха Вакер срещу Рипли. Ийо Скай имам чувството, че не я бях виждал от седмици. Тук-таме се появяваше бекстейдж, но трябва да се позамисля сериозно, ако искам да се сетя какво е правила. Никакъв фокус върху нея, няма и сериозна вражда, похарчиха я за глупости общо взето. Брон Брейкър се превръща в чичо си, почна да откача като него, нямам търпение 😄 За Усо и Зейн чак не ми се говори, толкова са ми спрели. Общо взето ми се гледа феда в момента, както ми се гледа горящ контейнер. Смърди и нямам кой знае какво друго да правя, но има малка вероятност някой да е изхвърлил кутия с пиратки, или туба с бензин.