Heisenberg Downstait са си на друго ниво просто. Сегашната на Долф хич не ме кефи, а старите му са depression killers. dmtbg
dmtbg Никой не го е постнал,а мисля,че заслужава признание като една от най-разпознаваемите теми в кеч индустрията !
dmtbg Heisenberg от тези,които си постнал ,лично за мен тези на Беноа и Крисчън (особено на Беноа) са просто мръсен гаден топ.На Беноа е толкова надъхваща,особено инструменталът,че няма на къде повече
Heisenberg Надеждна ли е информацията? Въпреки че и сегашната му песен е доста добра, в сравнение с другите помии на Def Rebel, ще е яко като цяло да върнат този стил в темите.
dmtbg Heisenberg Ако е вярно бих се изкефил на макс! Една от любимите ми групи,няма как да не направят добра тема.
RCade Heisenberg Бизкит през 2025-та... Брони бил ли е роден въобще, като излиза Chocolate Starfish? 😄 Разбирам да бяха на върха на славата си и да му правят ентранс музиката и да се връзва с образа му, но не виждам нито едно от двете.
RCade Heisenberg LU темата му е уникална и една от любимите ми А който е направил този ремикс с песента от Drive е уцелил в десятката.
RCade Heisenberg Като я слушам сега ми бие на кръстоска между Джо Кокър и ZZ Top. Махнаха му гимика на имитатор, но оставиха името и песента. Чак не ми го побира акъла как си затваряхме очите толкова години.
dmtbg Едва ли много хора ще са съгласни,но за мен това е по-добрата тема на HHH..Може би,защото съм прекарал голяма част от детството си да играя WWF No Mercy и това му беше песента там и съм я чувал толкова много пъти и да,топ е!
RCade dmtbg Това е някаква in-house група на WWE, но не е истина колко добре имитират Rage Against The Machine. My Time и песента на DX са им най-известните парчета, не знам дали имат други.