The Promo

От първия ден! От първия ден като се регистрирах в BWC през далечната 2007-ма не съм правил нищо друго освен да се занимавам с филмите и малоумнщините на ИКИПЪ! Не бяха комплекасрщини, не бяха кой ще е син, зелен, оранжев, кой ще има права, защото пише експертни анализи, които си чете сам, от тъпо, по-тъпо. Въпреки това останах. Останах заради всички, които са написали дори един мизерен пост, който малко да ми оправя деня, или да ме накара да се замисля. Останах за всеки смислен пост, за всеки невменяем пост, за всеки трол пост! Останах дори заради неграмотните постове! BWC беше любимото ми място в нета, заради всичките шматки, които гледаме кеч в България и говорим глупости на всякакви теми. Е, вече го няма. Убиха го един плешив педераст и малкия му миндил. Наистина не исках да правя това, имам работа, жена, надявам се скоро деца и не ми трябват тия лайна! Въпреки това го правя, защото не мога да позволя на тази част от мен да умре безславно! Няма да изсвирясам тихичко в нощта, няма да се предам без бой! Olimpic, дебел алкохолизиран плешив нещастник, лапни ми кура! Нешев, безработен готвач, да го духаш и ти!
Promises Made, Promises Kept
Прозрачност
Обещавам пълна прозрачност в решенията относно форума. И без това останахме една шепа хора, наистина ми се иска да вдигна качеството ви на онлайн живот. За сега няма да има нови модератори и хора с права, прекалено сме малко. Оставам достъпен, ако ви липсва нещо, пишете ми на лично, или пуснете тема в раздела за обратна връзка. Не мога да обещая, че ще изпълня всяко едно желание (най-вече поради технически и времеви ограничения), но съм напълно склонен да изслушам всяко предложение.
Технически подобрения
- редовни бекъпи
- SEO (не се виждаме никъде в момента, за съжаление)
- подобрение на автоматизираните имейли
- подобрения на чата (не съм много сигурен дали е възможно, но ще потърся по-добър плъгин)
- още storage пространство. За момента сме добре, но ако потръгнем, ще имаме този "щастлив" проблем евентуално
Ниво на обвързаност
С две думи, ако форумът потръгне, ще работя по него и ще го подобрявам. Зависи единствено от всички нас. Наистина не ми се занимаваше да правя нов форум, но съм адски ядосан, че убиха любимото ми място в нета заради "качествени кеч мнения".