Отиде си ИСТИНАТА, вече има само Рон УБИЙСТВАТА! Едва ли ще получи МЕ пуш, вече е дърто магаре, но ще го видим в някоя готина история и ще му се обърне внимание. Това е нещо, което трябваше да стане още преди 10+ години и го имаше донякъде с Awesome Truth и мачовете срещу Сина, но не доведе до кой знае какво. Между другото, Килингс е всичко, което Сина иска да бъде, но по-добър
- черен и му отива да играе рапърски гимик
- по-успешна рап кариера
- по-атлетичен
- бил е в затвора за наркотици, има street cred, пак се връзва с гимика
Изглежда съм отправил молитви към грешния човек. Путка се роди, Сет Ролинс, и путка ще си останеш. ГУНТА ни спаси от тюфлека, чак го би чисто. Това им е третият мач, (Мания, SNME и сега, освен ако не пропускам някой Raw), надявам се да няма четвърти, че ми писна.
Пънк и Сина в Саудитска Арабия... вие сериозно ли? Ще похабят един от най-големите си мачове за публика, която няма да знае какво се случва. Да не говорим, че прецакаха тайминга, а историята е кръгла нула. Пънк излезе и дръпна едно промо, че Сина се е продал. Това трябва да е крайно емоционално зареден сблъсък, но го убиха още в зародиш. Остава и Ролинс да кешира там.
Другите истории получиха някакво раздвижване, Роксан и Лив има за какво да фюдят. Ще видим Лив и Ники Бела, евентуално? Не знам как се чувствам по въпроса. Лайра може би ще участва в новата вражда на Беки, може би не? Дано да ѝ измислят някаква по-добра програма, Ийо Скай не сме я виждали в история много, ама много отдавна. LA Knight срещу Брейкаря си е топ мач като цяло. KOTR/QOTR предизвиква нулев хайп за мене, преди беше цял турнир тоя гимик и победителят излизаше сериозно нагрухан. Печелили са хора като Остин, Енгъл, Едж, Леснар, КИНГ БУКАХ и винаги са го ползвали като стъпало към нещо по-голямо и по-добро. Сега е някаква помия просто.