mr hustle loyalty respect Виж сега, когато се направи тоя форум, идеята беше да си пишем без да се обиждаме, тролим и т.н. Иначе няма смисъл - в BWC всеки втори пост е такъв, спокойно можем да си се върнем и да си се псуваме там.
Разбирам, че не си съгласен с мене и ще се радвам да ти прочета мнението по въпроса, но да ме наричаш "лешпер" и прочее - няма смисъл. Добре тръгнаха нещата, айде да не си скапваме атмосфрета рано-рано за подобни неща.
.......
За самия Пънк - аз съм му фен още преди изобщо да стъпи в WWE. Още в ROH го гледах, където си спомням бруталните му мачове с Джо. После и в WWE беше най-интересното нещо и много съм му се кефил, защото винаги е споделял мнение, близко до моето - за продукта, за парт-таймърите и за какво ли още не.
Повечето не помнят, но той си тръгна във време, в което кариерата му беше в изключително възходяща линия и беше топ име. Много малко хора биха направили като него. Години наред след това не се върна, не се продаде, не си смени мнението.
Щеше ми се да си остане такъв. Както казах - бях му абсолютен фен.
Към днешна дата какво виждам:
години наред ревеше, че парт-таймърите идват, взимат спота на момчета, които си трошат здравето 365 в годината на ринга, и си тръгват с големите пари ... днес той е точно такъв.
тръгна си, защото не искаше да уаства в измислени МЕ на Мания. В AEW им се подиграваше в промотата си точно за това ... днес се прави, че мачът на първата вечер на Мания е такъв и се опитва да го продаде като такъв.
обвиняваше Миз, че се продава "кървави петролни пари", а вероятно след няколко дни лично ще оглави шоуто при арабите.
За мен просто се превърна в това, срещу което се бореше през цялата си кариера. Voice of the voiceless не беше просто образ при него, беше си го приел сериозно.
И специално за какво е направил Тони Кан за него - то цялото Кълижън реално е заради него. Това шоу беше с идеята Пънк да си е там с приятелчетата и да си прави каквото си иска.