С момчето зад "Асене, върни ..." се познаваме бегло по левскарска линия - страшен пич е и намира уникални неща 🙂 . Едно време двамата рипвахме здраво видеа покрай Левски, но той беше далеч по-запален и много по-доър от мене в тая работа. Помагал ми е винаги, като съм го питал за разни неща.
Иначе от днеска успях да рипна още един куп касетки и идните седмици ще ги качвам, стига от тубата да не ми ги рестриктнат. Ще пада обработка и там 😃
STARRCADE "Уважаеми сънародници, аз, Димитър Бербатов, тържествено обещавам, че ще се класираме за европейското". Бербо насра по едно време, ама го каза в крайна сметка. После вкараха два гола на Хърватите. Култов момент
Помня го, но уви го нямам. За сметка на това днеска рипнах касетката на Глобул за класирането в Португалия - страшен култаж. Трябва да я обработя и да я кача, като имам време.
А за мача с Хърватите, дето ги бихме 2:0 - това ми беше първият мач на Националния отбор, който съм посетил. Бях с приятели от гимназията и го помня до ден днешен. Пред нас точно вкараха головете - голяма радост беше. Сега, ако ни хванат Белгия или Хърватия, ще ни убият с пет до почивката 🙁
dmtbg Филмът за Гунди е просто злато
Този филм е много важен за мен, защото купихме касетката с моя татко, който вече не между живите 🙁 . Пазя си я въпросната касетка, защото ми е много скъп спомен от тогава. А филмът е чудесен.
В каналът ми има още един документален за Гунди - той вече е рип от ТВ, не от VHS и се казва Балада за Гунди. Освен това от него изразях всички видеа с Гунди от онова време и ги има тук: