Mustafa Ali vs. Cedric Alexander - Ако бях на Дриймър и Делириъс, или който буква TNA тези дни, Мустафа Али щеше да е моят човек. Има завършен герой и е адски силен на ринга. Предния път като го гледах пак направи силен мач, а този път беше също див мач. Много добро представяне и от двамата. Ако не беше X-Division мача, щях да кажа, че това е мачът на вечерта. Али трябва да фюди за някоя титла скоро, неизбежно е. Знам, че е държал X-Division титлата и няма да му навреди да се бори за нея отново.
The System (Brian Myers, Eddie Edwards, and JDC) and Matt Cardona vs Darkstate (Dion Lennox, Osiris Griffin, Saquon Shugars, and Cutler James) - Рингът на TNA е прекалено малък за масата човечество, която се изсипа в него. Не помня почти нищо от мача, само една камара полу-голи мъже, които се въргалят на ограничено пространство. Rammstein имаха една песен Man Gegen Man с подобен клип, но това беше поне двойно по-хомоеротично.
Tessa Blanchard vs. Indi Hartwell - добър мач, но нямаха много хийт. Самата Бланшард има доста хийт като цяло. Скандираха ѝ "you're a racist" и разни други работи. Технически бяха много добре, на практика въобще не им пука за историята им. NXT талантите ибандурят наред тази вечер.
Masha Slamovich vs. Jacy Jayne - не им се получи, за съжаление. Маша ме кефи като образ и всичко, но този път не достави. Разбирам и някакси защо махнаха титлата от нея. Дано поне да видим нещо интересно от тук нататък.
Moose vs. Leon Slater - мачът на вечерта. AEW, учете се, така се букват инди скакалци правдоподобно. ЛОСЪТ си беше по-здравият, по-силният, не беше размятан като парцал. Двама човека с два различни стила и две различни истории, на което също беше наблегнато. Леон е пълен изрод, че може да прави Swanton 450, за пръв път виждам такава ненормалщина. Накрая се наложи да извади тежката артилерия, за да победи. Добре го издигнаха и Moosе, и Styles. Даже според мене от това, че Moose му закопча пояса спечели много повече. AJ по-скоро му отне от светлината. Моля се на всички богове Styles да направи мач срещу него или някой друг младок който имат и още може да изнесе някакъв зверски летящ мач като едно време.
The Nemeths (Nic Nemeth and Ryan Nemeth) vs. The Hardys (Jeff Hardy and Matt Hardy) vs. The Rascalz (Trey Miguel and Zachary Wentz) vs. Fir$t Cla$$ (A. J. Francis and KC Navarro) - като за мач със стълби - средна работа. Направиха няколко изродски спота, но нещо не можеха да се разберат известно време и им личеше. Отново, малкият ринг им попречи. Финишът беше много креативен. Свършиха стълбите, какво ще правим? Джеф Харди направи нещо типично за счупените Хардита, ебати простотията, 10/10 беше. 😄 Не знам как се чувствам, че ще имат мач срещу Дъдлитата. Да видим, това ми е великото становище.
Trick Williams vs. Joe Hendry vs. Mike Santana - самият мач и резултатът от него не ми харесаха. Днеска пак си пуснах ентрансите, бяха се постарали като за TNA. Особено Трик с госпел хора беше силно. На Сантана също не беше лошо, просто тоя дебелия рапър издъхна в един момент вече и почна да бърка плейбека. Джо Хендри получи обикновеното си интро и още тогава ми стана ясно, че няма да спечели. Не беше кой знае какво като мач, не знам какво се обърка. Не мога да го посоча, но просто мех, особено на фона на мачовете, които бяха преди него.
Промених си малко мнението като изгледах цялото шоу, честно казано се забавлявах на определени неща. За нещастие най-големите моменти, които успяха да изкарат и двата завършиха много зле. Новият им президент изглежда като пълен смешник, между другото. Гледах го в едно итнервю скоро и не беше чак такъв льохман. Тука зле ли го бяха облекли, не знам, ама беше някакъв каскет, хванат от улицата и излиза нефелно да връчва титли.