uncleG YOU завърши доста добре, голям фен съм му. Общо взето е нещо като декстър, ама главният герой е от типа "стокър" - дето се влюбва в някое момиче и се счупва да я следи и прочее.
В момента съм на втори сезон. Като цяло е добре-направен сериал, няма много филър. Дори и да има, обикновено е забавен. Джо, гльорчав педераст, който оставя трупове след себе си уж случайно и осира всичко, до което се докосне, е адски интересн герой. Единственият ми проблем е, че е нереалистичен на макс. Стокърите обикновено са някакви типове, които не могат да имат определено момиче и започват да ѝ крадат гащите, да я снимат и т.н. Джо, обаче, успява да се уреди с момичето и пак я преследва и краде гащи и сутиени, чакали с телескоп и млати чекии под прозореца. Освен това има уши като сателитни антени и чува най-важните моменти от всеки разговор. Да не забравяме, че също е нинджа и никога не го забелязват. Убийствата са в страшно удобни обстоятелства, така че да не го хване полицията и да има някакво обяснение. Анимационен филм отвсякъде.
Вероятно ще продължа да гледам заради главния герой, дано да му развият историята още и да разберем повече за собственика на книжарницата, примерно. Пен Баджли има изродска физиономия и играе перфектно в моментите, в които започва да препатква и да върши изродщини. Вътрешните му монолози също са 10/10.