Да поговоря малко и аз за мисиите във Vice City.Имам доста любими като някои от тях са:
- в тази мисия трябва Томи Версети да сплаши двама членове на журито в съдебен процес
- Томи трябва да открадне танк от военните,помня как като малък се мъчих да ги убивам ,че да открадна танка,а то трябвало само да изчакаш "да отидат за понички" и си ти
- известната мисия,в която трябва Томи да спаси Ланс и да го закара до болницата ,една от любимите също и на @baikiro
- мисията,с която Томи придобива имението на Диас
- мисията с витрините на магазините в мола
- Томи трябва да убие госпожа Томпсън ,но да изглежда като инцидент
- Томи и компания обират банка,след тази мисия вече може да се купи Клуб Малибу
- мисията срещу таксиметровите шофьори ,след която вече може да се купи таксиметровата компания
- Томи продава наркотици от камион за сладолед,след тази мисия може да се купи сладоледената фабрика
- последната главна мисия в играта ,Томи убива Ланс и Тони Форели
Мисии,които не харесвам:
- Томи и Ланс трябва да пазят Рикардо Диас по време на сделка,много ме дразнеше този с мотора накрая на мисията,като малък виждах голям зор
- гадната мисия с хеликоптерчето,толкова пъти съм се пробвал да я мина,успявал съм едва след като видях кои контроли трябва да нагласиш,за да ти е лесно,иначе преди това винаги стигах до нея и свалях сейф файл ,за да я мина😅 когато играх миналата година на ps5 я минах без никакъв проблем с контролера
- състезанието с лодките,ужасно ми беше в началото,не харесвам управлението на лодките в тази игра
- пак с хеликоптерче,трябва да се пускат бомби върху кубинците
- тук Томи трябва да пази хаитяните като стреля от покрив,помня ,че идваха някакви постоянно и доста пъти съм я фейлвал
- състезанието по стрелба с Фил Касиди,не е трудна,ама помня как се молих да свърши по-бързо,много скучна ми беше
- състезанието срещу Хилъри Кинг,не е нещо трудно,просто като малък я фейлвах доста ,като цяло не харесвам особено много мисии със състезания
- мисията с флаерите от хеликоптерчето,голяма досада
- мисията,в която трябва да се изпълняват каскади с мотор,просто ми беше ужасна