Ще ти я мина, като за приятел даже няма да ти искам нищо. Въобще, търсенете на игри си беше социално упражнение. Писал съм чужди домашни по английски, за да ми запишат Hitman 2 на диск безплатно😄. Веднъж се бяхме събрали 10 човека да търсим един кретен (познат като Филип Дървения), щото имал записвачка. Хората ги събрахме, защото тръгнахме от у тях, но все го нямаше и пробвахме на различни места и все някой нов се присъединяваше. Накрая не го намерихме. Имаше един друг, който лъжеше, че имал SmackDown: Just Bring It на диск и върза тенекия накрая. После един приятел го причака и го наби. Продадоха ми KOTOR за 4 лева малко след като излезе, защото цитирам "била тъпа игра". Още не мога да повярвам на късмета си. Оригинална играта сигурно е струвала 100-тина лева, за записване вероятно щяха да ме опънат поне 10 плюс цената на 4 диска. У нас беше пълно само с дискове, сигурно в пика имах към 500 диска всякакви глупости, игри, филми и т.н. Имах съученик, сестра му бачкаше в Англия и му купи World Of Warcraft и някак го изпрати по куриер. Взима го нашият човек, обаче единият диск счупен на две. После ме вика да му инсталирам пиратска версия, взехме само CD key и всичко беше наред. Тоя същият беше адски зарибен на WoW и тогава абонаментът струваше 20 лева на месец. Неговите не му даваха пари за глупости, естествено и се зариби да учи, защото даваха ученическа стипендия за успех над 5.50, на стойност 21 лева на месец. Съответно всеки път като го викнем да излизаме и отговорът е "не мога, имам да уча". 😄