Снощи гледах Godzilla minus one в Нетфликс.

Може би е малко надценен, защото като гледаш ревютата в тубата, имаш чувството, че е някакъв невероятен шедьовър. Истината е, че просто хората много му се накефиха, защото е противоположност на холивудските бози, особено последните години с уок-а.

Като се абстрахирам от всичко, ще кажа че филмът беше много приятен за гледане - като се наблягаше на човешките истории, а не толкова на чудовището. Това направи и появите на Годзила наистина готини и значими, а не да гледаш два часа газене на сгради и да ти писне вече по едно време.

Не, че не гледам монстър-върса последните години и даже някои от филмите си струват, но без никакво съмнение тоя далеч по-евтин вариант беше хиляда пъти по-готин от всичките накуп 🙂

От всички филми с Годзила,които са може би над 30 (не ми се проверява,може и да са 50) съм гледал само този от 1998.Предполагам,че ще са интересни за едно гледане..
Последният филм,който аз гледах беше Jeepers Creepers ,хванах го по тв-то.
Я кажете някой хубав хорър,който сте гледали.Аз съм изгледал може би стотици,но ще ми е интересно,ако кажете някой,който не знам и става за гледане.

Аполо 13. Филмът е почти едно към едно с реалните събития и е пълна класика.

@baikiro преди време ми беше препоръчал някакъв нискобюджетен хорър и беше супер добре направен, ама не помня как се казваше. Един снимаше там с една камера и бяха по едни селски къщи ... нещо такова беше.

uncleG

Creep 1 и 2. Тази година излезе и mini series от няколко епизода The Creep Tapes.

Гледай ги в този ред в който ги написах, когато можеш. Това са ми любимите found footage хоръри. Главният герой е голям...крийп. 😀

Марк Дуплантис е много подценен актьор. Роден е за този персонаж.

Миналата седмица гледах първия филм по нетфликс! Много ми хареса,по принцип не съм фен на подобен тип филми (примерно Проклятието Блеър,който супер много го хвалят изобщо не ми харесва).Мога да кажа,че испанският REC,Creep и Grave Encounters са добри попадения.

Face Off - Култов екшън от 90те с Никълъс Кейдж и Джон Траволта.

Не е точно последния, но скоро гледах Ford vs. Ferrari. Страхотна игра, ефекти, история. Държаха го и сравнително близко до реалността.

Някой гледа ли новия Final Destination ? Преди два дни го гледахме на кино,жената много го хареса,ама аз останах със смесени чувства.

RCade Това може и да го гледам,благодаря !

5 days later

Крейвън Ловеца и Венъм 3 ... тотални тъпотии, изобщо не си губете времето.

Повечето тука знаят, че съм тотален нърд и не пропускам (почти) нищо супергеройско, та тия двата филма ги гледах тоя уикенд просто за да спазя традицията 😛 .

Крейвън е дъно под дъното - даже не е и за 0 от 10, щото реално дълбае надолу 😃 😃 😃 . Не знам как е възможно да направиш толкова слаб филм, особено като се има предвид какви пари са набутали.

Венъм 3 беше стандартната тъпотия - плоски смешки, безмислен екшън ... типична лента на SONY. Първият Венъм беше зле, но поне беше гледаем. Вторият беше тотал щета. Тоя бих казал, че беше нещо по средата.

Nightwatch - доста приятен трилър от 97ма с Юън Макгрегър, Джош Бролин и Ник Нолти. Макгрегър е нощен пазач в морга. Атмосферата в сцените през нощта в моргата е пълна лудница и супер крийпи.

Конан Варварина ама някаква по - нова версия с Джейсън Момоа. Ми не беше зле. Очаквах доста по - леш да е.

Thunder Тоя филм е сниман във и около Варна. Даже май ги има побитите камъни в една сцена. Иначе е крайно незабележителен.

Switchback (1997) - трилър с доста звезден каст. Дани Гловър, Джаред Лето, Денис Куейд и тн. Обаче изобщо не ми хареса. Става въпрос за преследване на сериен убиец. Имаше сякаш твърде много персонажи и всичко беше супер объркано. Дължината също беше много голяма. Като цяло палци долу.