baikiro и кво почвате да им пишете по фейсбук/инстаграм ли? Как стават тия неща по социалките? Аз съм с впечатление, че само крийпове пишат там и никога не им връзва.
Това беше 2018-та, когато някак си инстаграм имаше по-свободна репутация, можеш да пишеш без да познаваш човек и да изглежда естествено. Сега съм останал с впечатлението, че не е толкова свободно, много изкуствено изглежда.
Иначе действам така - Последвам 40 момичета, давам им 24 часа да видя коя ще ме последва обратно. Тези които не са ме последвали обратно ги слагам в червен списък. Червеният списък е следния - харесвам им няколко снимки, ако не ми върнат на последваното или на лайковете до 12 часа ги отпоследвам (или блокирам, за да не ги повторя на следващaта порция следване).
Тези които ми върнат на лайковете и следванията ги вкарвам в зелен списък. Наблюдавам им сторитата и рийловете, които харесват и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като им пиша първо съобщение е като отговор на тяхно стори, опитвайки се да ги свържа с вече попитата от мен информация, която имам след 1 месец анализиране на снимките, които качват.
Ако не ми се чака 1 месец, правя пълен чек в социалните мрежи. Фейсбук, Лынкдин, харесани и последвани страници.
Това обаче го правя много рядко вече, като цяло повечето ми запознанства са чрез Тиндър, Баду, Бъмбъл и Фейсбук Дейтинг.