Без да преувеличавам играл съм 95% от кеч игрите и съм на мнение, че няма игра която да бие No Mercy и HCTP .. единствената която ме е изкефила след тях е WWE 13, и 2К14 а SVR ерата не искам да я коментирам.. ясно е , че това ще си останат най-успешните поредици.. особено от 2008 до 2011 са си най-яките кеч игри. Дори бях супер хайпнат, че ще се завърна в модинга на кеч игри след като излиза AEW Fight Forever , но останах дооста разочарован в последствие.. така и така не се стигна до мод. Нали уж я направиха същите които No Mercy .. очакваше се , че тази игра ще изгухне.. играл съм я .. но съвсем за кратко .. нещо не се прие добре от кеч феновете..
На мен лично ( мое мнение ) Много ми допадна.. няма да лъжа.. няма как да си прекарал години на No Mercy и да не те изкефи No Mercy само , че с по-яки графики.. просто някакси 2k игрите са по - пипнати и AEW Fight Forever не успя да се класира.. не успя да се докаже.. колкото и да е яка не предлага много неща .. AEW играта ми хареса защото е повече аркадна .. повече се забавляваш. Нямам си на идея защо не се прие добре.