В тази тема предлагам да коментираме кеч игрите през годините.Няма ограничения,не става въпрос само за WWE 2k поредицата или за Smackdown vs Raw поредицата.
Та коя е вашата любима кеч игра,сигурен съм ,че дори бай Киро е играл такава и може да каже нещо по темата,макар и да не гледа кеч 😅.
За мен най-великата кеч игра евър е WWF No Mercy за nintendo 64,която с години съм играл с разни емулатори на компютър и съм се разбивал буквално на нея.Хора до ден днешен я модват като я правят "модерна" с новите звезди,дори от TNA и AEW и тази игра никога няма да умре.

Друга любима кеч игра е WWE Here Comes The Pain,която често се бори с No Mercy за приза най-велика кеч игра в историята.

Мисля, че това с 45 секундните обджективи в новите генерации игри на 2K е доооста дооста товарещо и понякога невъзможно.. в момента играя 2K25 шоукейса... стигнах до мача на Скалата и Трите Хикса 1997 и съм пуснал на хард. Окей.. всичко нормално, но как се очаква за 30 секунди да направя 2 хеви комбота при положение, че той ми прави няколко удара + хватка за предаване.. аз дори нямах шанс да ги направя.. сега трябва да рестартирам мача само заради тази глупост.

Като хлапе разцъквах някакви игри за WWE, които качваха в Замунда, които вече дори не си спомням точно какви бяха, но бяха супер еднообразни. Нещо от този сорт:

Преди около 10 години си дръпнах WWE 2K15 и оттогава не съм играл никакви кеч игри.

dmtbg Аз именно заради този пост джойннах в този форум. Не очаквах да видя изобщо някой българин да подхване тази тема.. и да покаже именно тези 2 игри.. особено първата. Моята любима игра също е No Mercy и то поради причината, че на No Mercy направих първият ми мод в WWE игрите. Не знам дали някой изобщо ме помни от някъде или има някакви спомени, но аз имам мод на WWF No Mercy и дори някой беше качил клип в тубата. .

.. направо като се сетя настръхвам бил съм толкова малък... помня как тогава комуникирах с други българи единбствено в скайп или профила ми във vbox7 също така имам мод на WWE RAW който е качен в замунда отново не от мен 😃 https://zamunda.net/banan?id=261977&hit=1&t=game

Просто не знам как ми излезе случайно този форуум снощи и просто пуснах линка.. видях тази публикация и си казах.. не е истина трябвва да се присъединя тук и да видя дали има някакъв шанс да се свържа отново с хората които съм си комуникирал преди. Изпращали сме си текстури и са ми помагали.

pavkata1997 Здравей ! И добре дошъл във форума,няма как да не спомена точно тази игра,защото буквално това ми е детството и може би първата кеч игра,която съм играл.Толкова много часове съм прекарвал в чемпиъншип мода,в сървайвъл мода,за да отключа нечистите и какво ли още не 😅 правил съм толкова много caws ,а също така съм почти сигурен,че съм срещал името ти някъде и че съм играл твой Мод или поне съм гледал видео на него ! Евала за труда ти,наистина ! Няма да забравя колко бях щастлив като успешно инсталирах първия си мод ,защото знаеш ,ако не направиш настройките на емулатора как излизаха кечистите 😂 Абе лудница..

Аз минах целия showcase,а и myrise,като myrise дори няколко пъти го минавах,за да мога да мина възможно всичко варианти на историята.Да,хубава е играта,графиката е топ,ама наистина има някакви извънземни обжективи..имаше някакъв женски четворен или петорен мач,не помня точно колко бяха,ама там такава мъка ми беше.. 😂

dmtbg Ооооооо дадададад, абсолютно! Дори запознанството ми с най-добрият ми приятел до ден днешен е поради причината, че разбрал от някъде в училище , че мога да подкарвам No Mercy с текстурите. Помня как ме покани у тях почти без да се познаваме само и само да му я подкарам. 😃 😃 😃 Тогава живота беше различен... децата в днешно време никога няма да разберат чувството да се мъчиш с нещо такова на такава възраст и да нямаш почти никаква информация. Много съм щастлив, че мога да си пиша с някой който знае за какво става на въпрос.

pavkata1997 Хаха ,точно такива истории обичам аз 😅 Отново добре дошъл,тук има готини хора,с които може да общуваш на доста теми ! Аз даже преди няколко дни (точно затова направих и темата) ми се доигра no mercy ,даже мисля,че още я имам на лаптопа и скоро ще започна пак. Какво ще кажеш за AEW играта ?Никога не съм я играл,знам,че е подобие на no mercy,но съм чел доооста лоши ревюта за нея.

Без да преувеличавам играл съм 95% от кеч игрите и съм на мнение, че няма игра която да бие No Mercy и HCTP .. единствената която ме е изкефила след тях е WWE 13, и 2К14 а SVR ерата не искам да я коментирам.. ясно е , че това ще си останат най-успешните поредици.. особено от 2008 до 2011 са си най-яките кеч игри. Дори бях супер хайпнат, че ще се завърна в модинга на кеч игри след като излиза AEW Fight Forever , но останах дооста разочарован в последствие.. така и така не се стигна до мод. Нали уж я направиха същите които No Mercy .. очакваше се , че тази игра ще изгухне.. играл съм я .. но съвсем за кратко .. нещо не се прие добре от кеч феновете..

На мен лично ( мое мнение ) Много ми допадна.. няма да лъжа.. няма как да си прекарал години на No Mercy и да не те изкефи No Mercy само , че с по-яки графики.. просто някакси 2k игрите са по - пипнати и AEW Fight Forever не успя да се класира.. не успя да се докаже.. колкото и да е яка не предлага много неща .. AEW играта ми хареса защото е повече аркадна .. повече се забавляваш. Нямам си на идея защо не се прие добре.

pavkata1997 Трябва да взема да я пробвам тази игра най-накрая.Трябва да я погледна в ps стора колко пари върви,аз имам и ps плюс и ако имам късмет може и без пари да я има.Иначе като спомена svr игрите - 2011 на ps2 беше някакъв топ за мен,дори графиките за онова време на svr игрите бяха някакъв топ,ентрансите,всичко.Дори имаше и повече неща за правене от сега,ама сега знаеш,че е важно просто да си продадат продукта ,пък другото няма значение.

Трябва да я пробваш! Гарантирам ти , че ще те изкефи.. но за 2-3 мача примерно ей така да си припомниш. Едва ли и на теб ще задържи за дълго вниманието. Според мен причината да не се приема добре от феновете , е че реално ти имаш кечистите от AEW, не WWE , Къмюнитито на 2K25 е много по-голямо.. Качват всяка година нова игра.. пускат дискаунти.. докато AEW играта беше доста стъпка и доста дълго държеше цена.. това също отблъсна геймърите.

pavkata1997 Миналата година бях търсил wwf no mercy 2024 Мод ,но не успях да намеря,видях клипчета (ако не се лъжа),но без информация за дърпане.Имаш ли информация дали вече има дори 2025 Мод?

dmtbg

Ако имаш някакъв по- нормален компютър имам в предвид:
              CPU: Intel i7-4790 / AMD FX 8350 (AVX - Compatible processor)
              RAM: 16 GB
              VIDEO CARD: GeForce GTX 1070 / Radeon RX 580 /
              можеш да я подкараш има я в замунда и няма да ти е нужно да даваш лев

Преди бях член в доста форуми за WWF No Mercy modding. По спомени някои от форумите вече не съществуват защото получавах мейли, че домейна вече няма да съществува след определен период и тн. Трябва да се разровя... изобщо не съм гледал за модове в последните 10 години . Дори не съм правил модове на игри последните години. Продължавам да се занимавам с 3D дизайн, но не в тази сфера ( за съжаление)

pavkata1997 Абе имам acer nitro 5 ,ама не живея в България и тука много много не ги обичат тия пиратства 😅 имам впн,ама знам,че за торентите е малко по-сложно и не смея .Ако свалям нещо гледам да е само чрез браузъра

Сега не мога да се сетя кой беше No mercy wwe мода,който съм играл най-много,но бях играл доста време някакъв TNA мод.

Явно си играл ето този мод:
                аз го помня. В описанието има линк за сваляне, но 70 mb ... не знам помня моите модове бяха около 700

pavkata1997 Не ,не.Сега се сетих - TNA vs ROH беше мода или нещо такова,но имаше кечисти и от двете компании.

Ето това ще бъде брутално ако беше реалност:

Тази игра също съм я играл доста време преди години,много дървена беше,ама и като се сетя ме удря носталгията.На нея също имаше кодове.

pavkata1997 Виждал съм го и направо се надървям 😂 ама за съжаление няма как да стане,най-малкото заради права и такива неща

dmtbg именно моят мод Royal Rumble 2011 е направен на нея. На тази игра и знаех абсолютно всичко от основи