Vasko dmtbg Това момче излизе доста чист с детекторът на лъжата....Съмнява ме да е той....Но Ивица и твоя брат Горун...Тези двамата са ужасни хора, ако се окажат те...
Rain Vasko Детекторът на лъжата не е никаква проверка, това са просто три въпроса, които си отговаря по негов избор. Твърде много доверие му имаш.
dmtbg Vasko Аку знам нещу винаги жа ви гу кажа, ама тва беши всичку дет знам и ви казах. Аку са сета ощи нещу жа ви гу прудумам.
Vasko dmtbg Гюлю, в последните дни преди да бъде убит баща ти, имаше ли нещо съмнително в поведението му? Нещо, което да го притеснява? Говореше ли с него? Вижда ли го, преди да се случи трагедията?
dmtbg Vasko Ни съм забилязал нищу...с негу съм си гуворил всеки ден ут моя живот и истинта и, чи тва ми липсва. Саму във вичирта на убийствуту утидух до кръчмата на съседнуту селу дет ви казах и той за първи път ни дойди с мени и използваха мумента и гу убиха.. Някуй и чакал да изляза и да свурши рабутата спукойну!
Rain Vasko Разбирам, че си доста лесно манипалируем, че да си мислиш, че щом някой не говори - автоматично не знае... Може и да пази тайни.
dmtbg Vasko Пу принцип Януари @THE ENEMY и той пучти винаги идваши с нас ма тоя път и негу гу нямаши. Сам утидух.
Vasko dmtbg Гюлю, понеже каза, че ще ни кажеш всичко, което знаеш. Кажи ми за племенника ти Невелин. Той какви отношения имаше с баща си според твоето наблюдение? Остави го детектора. Теб те питаме! Бяха ли в добри отношения винаги?
Vasko Януари @THE ENEMY ще бъде разпитан по-сериозно, но и той не ми дава по-сериозен повод...Постоянно казва, че е в добри отношения с жертвата..Поне така каза, като го питах последно...Но ще продължавам да го разпитвам...Може и той да крие нещо от нас...
Rain Vasko Не смяташ ли, че по принцип е в интерес на убиеца да твърди, че обича жертвата, за да те заблуди, че не е той?
dmtbg Vasko Постоянно казва, че е в добри отношения с жертвата.. Януари @THE ENEMY беши много близък с татка и с мени. Ни го знам ко и праил кату ни дойди и той в кръчмата във вичирта на убийствуту. Просту казвам, чи ги нямаши.
dmtbg Vasko Бяха ли в добри отношения винаги? Аку питати за племенника и брат ми - племенника ми гу убичаши кат баща, ама брата нещу многу студену взе да са държи с негу и малкия и той изстина.
dmtbg Vasko той дажи вчера брата ви га каза. Ни знам дали има ощи нещу, ама брата мисли, чи малкия и Януари са пидираси и си бъркат пу дупкити.
Vasko dmtbg Не ми отговори на въпросът, Гюлю, знаеш ли защо племенникът ти Невелин е получавал лошо отношение от жертвата Митранди Вихрониев? Ще задавам въпросът, докато не получа отговор.
dmtbg @"Vasko"#p12156 мислих чи ма питати за брата, не за татка ми. Ни мога да кажа, можи би има нещу, чи малкия и многу умен, многу чите и и учен и не работи здраву кат нас. Тва и дету знам, я многу ни обръщам вниманий, гледам си живутинкити.