Rain Vasko Разбирам, че си доста лесно манипалируем, че да си мислиш, че щом някой не говори - автоматично не знае... Може и да пази тайни.
dmtbg Vasko Пу принцип Януари @THE ENEMY и той пучти винаги идваши с нас ма тоя път и негу гу нямаши. Сам утидух.
Vasko dmtbg Гюлю, понеже каза, че ще ни кажеш всичко, което знаеш. Кажи ми за племенника ти Невелин. Той какви отношения имаше с баща си според твоето наблюдение? Остави го детектора. Теб те питаме! Бяха ли в добри отношения винаги?
Vasko Януари @THE ENEMY ще бъде разпитан по-сериозно, но и той не ми дава по-сериозен повод...Постоянно казва, че е в добри отношения с жертвата..Поне така каза, като го питах последно...Но ще продължавам да го разпитвам...Може и той да крие нещо от нас...
Rain Vasko Не смяташ ли, че по принцип е в интерес на убиеца да твърди, че обича жертвата, за да те заблуди, че не е той?
dmtbg Vasko Постоянно казва, че е в добри отношения с жертвата.. Януари @THE ENEMY беши много близък с татка и с мени. Ни го знам ко и праил кату ни дойди и той в кръчмата във вичирта на убийствуту. Просту казвам, чи ги нямаши.
dmtbg Vasko Бяха ли в добри отношения винаги? Аку питати за племенника и брат ми - племенника ми гу убичаши кат баща, ама брата нещу многу студену взе да са държи с негу и малкия и той изстина.
dmtbg Vasko той дажи вчера брата ви га каза. Ни знам дали има ощи нещу, ама брата мисли, чи малкия и Януари са пидираси и си бъркат пу дупкити.
Vasko dmtbg Не ми отговори на въпросът, Гюлю, знаеш ли защо племенникът ти Невелин е получавал лошо отношение от жертвата Митранди Вихрониев? Ще задавам въпросът, докато не получа отговор.
dmtbg @"Vasko"#p12156 мислих чи ма питати за брата, не за татка ми. Ни мога да кажа, можи би има нещу, чи малкия и многу умен, многу чите и и учен и не работи здраву кат нас. Тва и дету знам, я многу ни обръщам вниманий, гледам си живутинкити.
dmtbg Идно мой да ви кажа, Ивица и страхлиец пу принцип. Аку беши той бутурясал татка сигурну нямаши да са държи тъй, ся и многу смел нещу. Аку беши той нямаши да приказва, ма ни искам да ва бъркам. Можи и той да и.
yuliyan40 dmtbg, чичооо, разбрах, че си ме търсил. Бях зает да плета в нас. Възстановявам се от захапването на слабините ми.
Vasko yuliyan40 Невелине, имаме 15 минути до краят на разпита, за деня! Искам да те питам, дочух, че не си бил в добри отношения с жертвата, защото те е смятал за прекалено умен. Това вярно ли е? Държал ли се е лошо с теб, убитият?
Rain Опасява ме дружката Горунка днес колко изпусна, утре ще трябва да се включи много адекватно. Приятели сме, но знаете, че пълно доверие имам само на парите ми.
Rain Vasko А аз ти бях най-верния помощник... И ти отговорих на всичко, най-много информация аз ти дадох.