Случаят, доколото помня, беше, че Брок я е карал да му праща снимки как пикае и тя съответно му е пратила. От своя страна той и е казал, че е кучка.
......
Далеч съм от идеята да чета морал, както и ме напушва смях като обясняват как другите, видиш ли, си нямали прадстава какво се случва. Ясно е, че всички са знаели къде повече, къде по-малко и на никой не му е пукало.
Също така е абослютно вярно, че всичко това се е случвало за пари и въпросната е била ОК, докато е харчела милионите на Винс.
Но тук вече идват другите въпроси:
Да си имаш секс робиня е незаконно, без значение, че на теория е съгласна.
Да караш момиче на годините на дъщеря ти да бъде секс изтривалка на цялата ти компания и да и сереш на главата за пари не е нещо, с което хората искат да си свързват публичния имидж. Дори ако на теория някъде да се намери вратичка, с която да се окаже, че това всъщност не е незаконно (а аз доколкото се сещам май си имаше бая незакнни неща в целия случай).
Особено Нетфликс (умиращи да се пишат калко са woke) не искат са имат нещо общо с това. Не мога да си представя как е възможно тая компания да е ОК с кечист, който кара сексуалните робини на шефа си да му пращат снимки как пикаят и той да им вика курви от другата страна.
В случая с WWE и Нетфликс това е огромен проблем, защото дори в сегашния си вариант WWE минават за семейно забавление и не мисля, че много родители ще се радват да видят как децата им се кефят на Брок Леснар.
Ще ми е интересно да видя докъде ще стигне всичко и дали ще има последици от цялата работа.