И аз изгледах - Коуди - Сина само от втората вечер.
Не беше лош мача, но ми беше доста странно да го приема като хардкор кеч, когато преди няма и месец Адам Пейдж и Мокс се продъниха по всички възможни параграфи. Ясно е, че стила на двете компании е различен, и дума да не става за сравнение, но все пак ...
Сега, да го погледнем от хубавата страна - мачът им нямаше нищо общо с оная пумия от Кеч Мания, двамата се раздадоха, имаше много драма, много интересни моменти, хубава драматургия -абе, всичко, което се очаква от един МЕ на голямо шоу. Със сигурност ми хареса в пъти повече от Пънк - Гънтър (не, че е висока летва).
Относно Брок - стандартното за WWE "шокиращо" завръщане .Общо взето, всеки път е едно и също - появява се в края на шоуто, прави си там финишъра и толкова. Продължението е за по-нататък, като поне едно време това беше RAW, сега, като гледам и това няма да е.
Лично на мен доволно ми е писнала тая формула, но щом работи - работи.
...........
Според новините в нета - Брок е "чист" от законова гледна точка да се върне в WWE. Явно се очаква я да се споразумеят извън съда, я нещо такова. За мен лично е жестока идиотия от страна на Пол Левек - нито му трябва тоя пенсионер, нито му трябва пордукта му да се свързва със секс тормоз и извращения.
Броко трябваше да си стои далеч от WWE и да си се оправя. Ама явто манията на компанията да гледа назад в миналото няма да отмине с премахването на Винс.